l820 videoları görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
l820 videoları görmüyor
arkadaşlar telefona internetten uc browser ile video indirdim format mp4. Uc browser download bölümü de üzerine tıklayınca normal bir şekilde videoyu kendi oynatıcısı ile yürüyor. Ama telefonun müzikler ve video uygulaması videoları görünmüyor. Hiç video yok diyor. Halbuki telefon hafızada video var. Acil yardım bekliyorum. Zaten sistemin bir yığın eksiği var. Eğer birde bu sorun olursa anında satarım telefonu. İyiyce sinirim bozulmaya başladı. Sırf hızlı ve satabil diye bu kadar zahmete de katlanılmaz.
 
Son düzenleme:


bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Panik yapmanıza gerek yok.
Henüz dosya yöneticisi gelmediğinden ve 3. parti uygulamaların pek çoğunun da bazı ana klasörlere erişimi bulunmadığından; indirdiğiniz videoları "video ve müzikler"de görememeniz normal.

Satmak için acele etmeyin. En geç Mayıs ayında dağıtılması planlanan WP8.1 ile pek çok eksikliğin giderilmesi bekleniyor.
 
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
inşallah düzelir. Zaten androidi düşünce geri vazgeçiyorum satmaktan. Bana göre şu an kullanabilecek en iyi telefon ama şu eksiklerin bir an önce giderilmesi lazım. Bazen gerçekten tahammül edemiyorum:)
 
Son düzenleme:


Üst Alt