L80, L70, Lumia820 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
L80, L70, Lumia820 ?
Arkadaşlar herkese merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi LG L70 ve L80 modelleri yanında Lumia 820 modeli, bu üç telefon arasında karar vermekte bayağı zorlandım. Lumia 820 düşünüyordum fakat ekran ppi değeri düşük vs bu tarz şikayetler; L80'de de ekran var diğer özellikler sıfır vs, arkadaşlar forum ahalisine sormaya karar verdim sonuç olarak.
Benim için önemli olan özellik, arkadaşklar ekranı iyi olsun, güneş altında, farklı açılardan ekran görüş açıları yüksek olsun, ekranı parlak kaliteli birşey olsun işte yani demek istediğim bu. Kamerası da hiç yoktan berbat olmasın arkadaşlar yani fotoğraf çekebiliyim seyahat ve gezintilerimde? Ayrıca çoğu kişiden Lumia820 önerisi alıyorum anlam veremedim, yani bu fiyata android telefon kasarmış Lumia da gelişiyormuş mağaza vs diyen de oldu. Bilirkişilerden yorum bekliyorum.
Bu fiyat aralığında önereceğiniz başka telefon da varsa onu da yazabilirseniz, memnun olurum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ekrana önem veriyorsunuz demek ki bana göre en iyi süper amoled ler abi en kısık parlaklikta bile süper görüntü veriyor

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
yani dostum? hangisini öneriyorsun?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam saydığınız Modeller hakkında pek bilgim yok sadece bugün l80e bakmıştım iki çeşiti var dual ve normal olani. dual olanı iyi değil baktım. Normal hakkında pek bilgi bulamadım. Lumia 820 de idare eder cihaz eski ama olsun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beklentilerinizi karşılayacak bu 3 cihaz arasındaki en iyi seçenek Lumia 820 gibi duruyor.
Kamera gayet başarılı
Ekran güneş altında dahi net olarak okunuyor
Ram 1 gb olduğu için mağazada uygulamalarda sıkıntı yaşamazsanız.
Teknolojik olarak 1.5-2 senelik cihaz olsada Wp işletim sisteminde donanım her şeydir felsefesini bulamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mrzstyl

mrzstyl

Üye
lumia 820 yi bilmemde l70 l80den daha iyi :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu 3 cihaz arasından kesinlikle L820 derim ben.

Emre

Üye
LG L80 Knock Code.

3onur5

3onur5

Üye
kamera istiyosan lumia 820 iyi seçim olur lgye hiç bulaşma lg g3 beat aldım geçenlerde 2.hat olarak kamerası berbat ötesi

Üst Alt