L520 mi ? L620 mi ?

Konu Sahibi
L520 mi ? L620 mi ?
Merhaba arkadaşlar.Ben Samsung S3353'den sonra yeni bir telefon almaya karar verdim alıcağım telefona da karar verdim ama Lumia 620 mi almalıyım yoksa Lumia 520'yi mi beklemeliyim bi yardımcı olur musunuz ? Fiyat bakımından Lumia 620 daha pahalı ama özelliklere gelince ikiside aynı gibi...

Kamera flşı vs detaylar seni sıkmazsa 520 düsünebilirsin hem ekran 4"..ama aralarında büyük fark yok l620 650 liraya falan bulabilirsin

- - - Eklendi - - -

Kamera flşı vs detaylar seni sıkmazsa 520 düsünebilirsin hem ekran 4"..ama aralarında büyük fark yok l620 650 liraya falan bulabilirsin

Konu Sahibi
749 lira L620 L520'nin fiyatının 599 lira olacağı söyleniyodu.Hem 3.8 ile 4 inç arasında pekte fark yok o kadar önemli değil yani

Duran.Y

Üye
Kamerada sıkıntı çekmezsn ki benim için kamera önemli değil o yüzden 4 dört gözle 520 bekliyorum, üstelik ekranı ve görünümü 620den daha iyi

Konu Sahibi
520 ne zaman geliyomuş ki ? Tam bir tarih var mı ? Bende onu beklemek istiyorumda dayanamıyorum telefonu hemen elime almak istiyorum

Matthe

Üye
Kamera bakımından ne farkı var L520 'nin ? Bende onu alabilirim

Konu Sahibi
5 megapixel ikisinin kamerasıda.Çok kararsızım bu konuda ya.Beklemekte istemiyorum ama fiyatı yüksek L620'nin.

Duran.Y

Üye
L620 nin kamerasında flash var L520 de yok . Benim bildiğim kamera farkı bu kadar.

520de flash yok, ön kamera yok.

- - - Eklendi - - -

Her durumda L520 daha avantajlı L620den. Tek eksik flash, ön kamerayı kullanan çok kimse yok zaten ve lumia denince akla gelen o profili L520 tam olarak yansıtıyor.

Konu Sahibi
Çok kararsızım ya

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia520'de ön kamera,kamera flaşı ve acceloremetre sensörü yok.

Flash derken? Flash desteklemiyor mu ? yoksa kameranın LED Flashından mı bahsediyorsunuz ?

Arkadaşlar kameranın flaşından bahsediyor.
Lumia 520'de ön kamera ve flaş yok.

Sizin bahsettiğiniz internet sayfalarındaki flash player desteği zaten Lumiaların hiçbirinde yok.
Çünkü Adobe firması artık mobil platformdan çekildi.

Konu Sahibi
Arada pek bir fark yok o zaman ama neden birisi 599 iken diğerinin fiyatı 749 ?

kursat99

Üye
Lumia 620 nin + yönleri:
-Kamera Flaşı
-NFC
-Ön kamera
-Pusula
-246 ppi
Bunlar 620 de olup 520 de olmayan özellikler

Lumia 520 nin + yönleri
-4 inç
-IPS LCD Ekran
-Super Sensitive Touch
-1430 mAh batarya
-Daha ince
-Daha ucuz

Gördüğün gibi arkadaşım özellikler bu şekilde L520 de olmayan özellikler senin işine fazla yaramıyorsa Haziranı bekleyebilirsin. Tasarım konusu özneldir ama bana sorarsan L520 daha güzel duruyor. Tabii sen bilirsin. Ayrıca diğer özellikler de tamamen aynı.

Konu Sahibi
Tamam,teşekkürler.Sanırım yarın L620 alıcam Hazirana kadar bekleyemem

Hayırlı olsun Nokia Lumia 620 çok güzel bir cihaz.

Bence doğru seçim

Tepkiler: csH