Takas L1520 21 AY GARANTİLİ. İPHONE 5S TAKASLI. ANKARA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammettbbaskurt

Üye
    Konu Sahibi
L1520 21 AY GARANTİLİ. İPHONE 5S TAKASLI. ANKARA
Merhaba. 3 ay önce android cihazımı satıp almıştım. Alışırım diye düşündüm ancak olmadı :) 21 ay garantili Full kutulu. Sıfır alırken ne verdilerse aynen teslim edicem. Çizik vs. yok. Ankarada yaşıyorum. İphone 5s ile takas etmeyi düşünüyorum. Xperia Z2 ile de takas olabilir. Bunun ikisi dışında herhangi bir cihaz düşünmüyorum. Teklifte bulunmayın lütfen. Herkese iyi günlerr..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İphone 5S zor olsada Xperia Z2 imkansız. Bende Lumia 1520 kullanıyorum arada uçurum var piyasa gereği. Ayrıca 2. el Xperia Z2 bayadır arıyorum hep tek tük var hepside sıfır fiyatına satıyor Allah kolaylık versin hocam.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bende 10 günlük iphone 5s var yurtiçi spice grey ekran çok küçük alışamadım. Ben takasa açığım ama nasıl yaparız.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Nakit için bir fiyat var mı acaba?

Emre

Üye
Tebrikler

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Merhaba. 3 ay önce android cihazımı satıp almıştım. Alışırım diye düşündüm ancak olmadı :) 21 ay garantili fu ll kutulu. Sıfır alırken ne verdilerse aynen teslim edicem. Çizik vs. yok. Ankarada yaşıyorum. İphone 5s ile takas etmeyi düşünüyorum. Xperia Z2 ile de takas olabilir. Bunun ikisi dışında herhangi bir cihaz düşünmüyorum. Teklifte bulunmayın lütfen. Herkese iyi günlerr..
cihazın resimlerini koyabilirmisiniz.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Topluca troll lendik mesaj 2014 ten kalma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...