L 760,samsung

Sponsorlu Bağlantılar

candemir316

candemir316

Üye
    Konu Sahibi
L 760,samsung
Arkadaşlar bu herhalde son mesajım olcak gibime geliyo çünkü yazıyorum hiç ipleyen bile olmuor bukadar üye arkdaştan onun için son kez yzıyorum,
SAMSUNG L760 TELEFONUM VAR YALNIZ JAVA YÜKLÜ OLMADIĞI İÇİN HİÇ BİR JAVA UYGULAMASI ÇALIŞMIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,:bann:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Samsung L760'ta Java MIDP 2.0 yüklü. 6600'da çalışan tüm *.jar ve *.jad uzantılı dosyalarının L760'ta da çalışması gerekir. Eğer çalışmıyorsa servise gitmenizi öneririm.

candemir316

candemir316

Üye
    Konu Sahibi
Selam, 6600'a uygun java uygulamasını yüklemeyi denicem çalışcakmı teşekkürler saol ;)

eses_nuri

eses_nuri

Üye
nasıl java yüklü değil arkadaşım işletim sistemi zaten java ???

birkan11

birkan11

Üye
pravo nuri bir yıldızda benden sana hediye ...

candemir316

candemir316

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler yardımcı olun lütfen ya telefonum ıyy oyun yükleyemiyorum ya napıcam

birkan11

birkan11

Üye
ya arkadaş bizde aldık ama bu mered kendi içinden java olduğundan ayyyyrrreeeetten dosya istiyor .. dosyaları atıyoz jad/jar beraber olacak çünkü .. sonra açıyon çalışıyor oynuyon. çıkınca tabiki baybay.... yani bu kadar... valla nokıa 82 al bence yada n80 daha hayırlı telefon.
samsung bunu yapmuş ama aynı boch benziyo yan parça dewamı yok....bi newi win95 gibi

epidermis

Üye
Arkadaşlar bu herhalde son mesajım olcak gibime geliyo çünkü yazıyorum hiç ipleyen bile olmuor bukadar üye arkdaştan onun için son kez yzıyorum,
SAMSUNG L760 TELEFONUM VAR YALNIZ JAVA YÜKLÜ OLMADIĞI İÇİN HİÇ BİR JAVA UYGULAMASI ÇALIŞMIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,:bann:
dostum L760 lar diger samsunglardan farklı çalışıyor bu sebebten dolayı Bitpim denen bir java yukleme programı ile yukleyebilirsin. her tür oyun ve programı. eger programı bulamazsan bana mail yoluyla ulaş sana yardımcı olayım

acar31

Üye
baş sayfalarda nasıl yüklenecği var

birkan11

birkan11

Üye
ya abi at bu telefonu berbat yaa...
aldık çok pişmanım ...
bizim osmanlımıza rant sağla / ya at ... ya sat...

dinkey

Üye
Arkadaşlar l 760 için oyun bulamıyorum olan varmı?:sn:

Takipçi Satın Al

Üst Alt