Kyocera'dan yeni bir sabunla yıkanabilir akıllı telefon geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kyocera'dan yeni bir sabunla yıkanabilir akıllı telefon geldi
Japonya merkezli Kyocera, sabunla yıkanabilen ikinci akıllı telefon modelini sundu.




Japonya'nın büyük teknoloji devlerinden birisi olan Kyocera, her ne kadar ülkemizde çok fazla bilinmese de farklı alanlarda faaliyet gösteren bir firma ve bu faaliyet alanlarından birisi de akıllı telefon pazarı olmakta. Şimdiye kadar bir çok akıllı telefon modeli sunan firma, özellikle düşük fiyatlı ve dayanıklı modelleri ile Japonya ve ABD pazarında adından söz ettiriyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Firma daha önce yıkanabilir bir akıllı telefon modelini sunmuştu. Bu cihaz ile yeterli kalmayan firma, yeni bir sabuna ve suya karşı dayanıklı modeli ile karşımıza geldi. Bu yeni akıllı telefon Kyocera Rafre olarak adlandırılmış ve kirlendiğinde musluğun altında su ve sabun ile kolayca yıkanabiliyor.

Cihaz teknik özellikler açısından ise çok da üst düzey gelmiyor. Bu özellikleri sizlere sunacak olursak eğer, Kyocera Rafre akıllı telefon, 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü de 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonda 2GB sistem belleğine yer verilmiş. Ayrıca dahili veri kapasitesi de microSD kart desteği ile arttırılabilir şekilde 16GB olarak akıllı telefonda bulunurken, 13MP arka kamera ve 5MP Selfie kamerası cihazın önemli özellikleri arasında yer almakta.

Cihaz Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, ayrıca batarya da 3.000mAh olarak konumlandırılmış.

Kyocera Rafre, Japonya'da cep telefonu operatörü KDDI üzerinden Pale Pink, Clear White ve Light Blue renklerle satışa sunulmuş durumda.

Kyocera'dan yeni bir sabunla yıkanabilir akıllı telefon geldi
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Titizlikten ödün vermem diyenler için oldukça ideal bir cep telefonu modeli.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt