kvk mı genpa mı normal telefoncumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kvk mı genpa mı normal telefoncumu?
arkadaşlar kaliteli iyi onarım ve tamir yapan genpamı kvk mı yoksa sıradan telefoncumu?

kvk genpa aynı zaten fark etmez disbirtör iyidir normal telefonculara güvenme

benim her aldığım telefon kvklı ondan diğerini bilmiyom

mstf_l

Üye
kvk bence ama fazla servislik isim olmadı yine de

ben n8 i doradan aldım adını ilkkez o zaman duydum ama iyi yani bişey sapa sağlam

mstf_l

Üye
dora zaten kvk oluyor

onu bilememde telefonu 4 parçaya dağıtıp topladığımı iyi bilirim sapa sağlam mezara kadar

telefonu nerden aldığınızın bir önemi yok önemli olan distribitör garantisinin olması. internette biraz araştırın bazı sitelerde fiyatlar normale göre 70-80 lira düşüktür onlar hariç her yerden alabilirsiniz. bi sorun olduğunda kvk ya ya da teleservice e gönderip sorunsuzca tamir ettirebilirsiniz. ayrıca kvk nın hantal olduğuna katılmıyorum. şu güne kadar verdiğim telefonlar en geç ertesi gün teslim edildi.

CorbyW

Üye

Sizin KVK uzay sistemine geçmiş. Telefonu verdim tam tamına bir ay sürdü gelmesi. Yaptıkları tek şey şarj soketini değiştirmekti.

kvk bir format atmaya bile 2 veriyor
bi sorun olduğunda bizzat kendim gidiyorum ertesi gün yapıp veriyolar. hatta en son geçen hafta gittim üç gün üst üste yapıp geri verdiler. sonra sorun devam edince üst seviye servise gönderdiler cihazı

MrExpert

Üye
abimde bır kvk x3 vardı şarj almıyor dıye servısı yolladılar 1 ay sonra kopmlle değişmiş olarak geri yolladılır .... sonuç olarak : 1- SIFIR DIRDIR 2- SIFIR KAVGA 3- VE GERÇEK MÜŞTERİ MEMNUNIYETİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...