KVK "kullanıcı hatası sorunu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
KVK "kullanıcı hatası sorunu"
Bugün telefonumu(N78) kvk bakırköy şubesine garanti kapsamında tamir için verdim.Öteki arızaların yanında birde NAVİ tuşunda soyulma vardı,görevli bayan bana "kvk bu soyulmayı kullanıcı hatası olarak görüyor ve garanti kapsamına almıyor"dedi.Bende "kesinlikle para vermem" dedim.Bana "yinede biz size maliyetini bildiririz",bende "ödemem ama siz bilirsiniz" dedim.bunu sizlerle paylaşmak istedim belki bu sorunu benden başka yaşayan vardır diye.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonu alınca garanti şartları yazar..uzun maddeler olur onları aslında iyice okuyup telefonu ona göre kullansak daha iyi olur..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alınca garanti şartları yazar..uzun maddeler olur onları aslında iyice okuyup telefonu ona göre kullansak daha iyi olur..
İyi güzelde ben navi tuşunu soyacak şekilde nasıl kullanmış olabilirimki.telefon hiç yere düşürülmedi,tamamen kullanım sırasında soyulma oluştu.hatta telefon daha 2 aylıkken soyuldu,bence yetersiz bir kaplama yapılmış

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onlar öyle düşünmüyor ama..kendilerine göre standart kaplama yapılıyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Eğer benden bu konuda ücret talep ederlerse ödememekte kararlıyım.vede bu olayı onlara garanti kapsamında yaptırmak için elimden geldiğince uğraşacağım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zor ama uğraş bakalım...

dedereis123

dedereis123

Üye
onu soyulması kullanmaktan olur ama senle bir ilgisi olacağını sanmıyorum ben 3-4 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve hiç bir soyulmada olmadı demekki orda bir sorun varmılki soyulmuş bide nokıa öle kolay kolay soyulcak bir telefon değildir üretimden kaynaklıdır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt