kvk garanti problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
kvk garanti problemi
arkadaşlar telefonu 1 hafta önce antalya kvk servisine aldığım bayi aracılığı ile yolladım . kvk internet sitesinden cihaz durumuna bakıyorum cihaz ile ilgili hiçbir şey gözükmüyor 1 hafta olmasına rağmen bayiye soruyorum biz yolladık diyolar kvk yı arıyorum cihaz la ilgili kayıt yok diyolar .
bu durumda ne olur ne yapmalıyım.
acaba telefon servise gitti orda kayıt yapmadılarmı yani yatıyormu telefon orda
yada bayi göndermedi mi. soruyorum gönderdim diyor.
1 hafta oldu internet cihaz takibinde cıkması lazım değilmi.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bazı telefoncular tek tek uğraşmamak için cihazı bekletiyorlar ve toplu halde haftalık veya aylık gönderiyorlar.aslında kvk ya direk göndermeliydin.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
bayiye soruyorum yolladık diyorlar napacağımı şaşırdım cihaz bide n97

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
göndermişlerdir.bayiler genellikle haftanın 3 günü gönderiyorlar.kvkda işlenmemiş olabilir.merak etme rahat ol.telefonu garantiye yolladığına dair belge varsa birşey olmaz.biraz daha bekle bakalım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
elimde kvk yollandığına dair fiş var. işte insanın kafasına takılıyor muhtemelen cihaz serviste orda yatıyor yani. 1 hafta olmasına rağmen bakıyorum cihaz takibine hiçbir şey yok.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kvk sitelerine her telefonun kaydı yapılmıyor.Yani adamlar kafalarına estiğinde kayda alıyorlar.

Bu konuda disiplinli-sistemli bi çalışma yapmıyorlar.Ama rahat ol telefonun arızası onarıldığında alırsın.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldığım yer dandik telefoncu değil 2.el telefon satmıyor hep sıfır telefon satıyor shop yani mecbur bekliyeceğim inşallah 30 iş günü geçerde paramın iade edilmesini isterim:D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Valla para iadesi çok zor be birader.Ben kaç defa nokia shopta N73 cihazımın joystick arızası yüzünden servise verdim.Sonunda tüketici haklarına gittim 3 ay oldu hala beklemedeyim cevap yok

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
ya bu kvk iş yapmıyor. sıfır telefon alırken yok şöyle diyolar yok böyle diyolar insanı kandırıyorlar telefon satıldıktan sonra işler değişiyor ara ki bulasın.

--------------- Ekleme ---------------

kargoyu aradım bayi telefonu teslim ettiğim akşam yollamış.1 gün sonra servise ulaşmış
kvk servistekiler çalışmıyor heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt