Kvk Dan yeni kampanya Bozulan tellerede ücretsiz tamir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
parça parasını alıyorlar mı ? Bunuda sordun mu pekı sadece bunu mu sordun ? Bilgilendirsen güzel olur
sormadım ama sanırım almıyorlar kullanıcı hatasından kaynaklanan bozukluklar diye yazmışlar linkte.. şuandan itibaren 15 nisan a kadar kvk dan alınan tellerde geçerli eski telefonlarda böyle bişey yapmıyorlar yapsalar güzel olurdu ekrana 150 200 tl vermekten yırtardım :(

MücahitTokgöz

15 nisana kadar derken anlamadm yani şimdi ben 4 ay önce aldım bende ücretsiz yaptırabiliyormuyum ?

MücahitTokgöz

ya o kadarda sevnmştim smdi nedesem azdır bunlara vallahi ya 80 tl vericez yne :@

MücahitTokgöz

senin dokunmatktemi çalşmyor ?

doctorrr

doctorrr

Üye
:alkis

MücahitTokgöz

c7 mi senin tel ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701

MücahitTokgöz

aradaki fiyat farkının nedeni senınkının gorilla glass olması olablir.

ogunahmet

Üye
bu n8 in alt kapak degişimi fiyati ne kadar 50 liradan fazla mi yakın zamanda yaptıran var mi :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Satış politikası bu da başka birşey değil :) ah bu teknoloji ah..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kampanya etiketi taşiyan ürünlerde diyor.bundan sonra alacagınız ürünlerdekı kvk kampanya etiketlı olan çihazlar kapsamda hemen sevınmeyin

söylemiştim ben size hemen sevinmeyin diye herşeye baliklama atlar olduk!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En iyisi alırken 50 tl fazla verip sigorta yapacan:-)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
KVK Yazan linke tıklarsan görürsün kardeşim. yazıyı kopyalıyım

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK!
KVK yeni bir kampanyaya daha imza atıyor...
Kullanıcı hatası nedeniyle kırılan, düşen veya çarpma gibi nedenlerle hasar gören ''KVK güvenceli'' cep telefonları KVK Teknik Servisleri tarafından ücretsiz tamir ediliyor.
Kampanya kapsamında ayrıca kampanya etiketi taşıyan KVK'lı ürünlere standart garanti kapsamı haricinde kalan kazalar ve arızalar için de ücretsiz KVK Teknik Servis güvencesi veriliyor.
Her bir ürün için en fazla 3 kez servis güvencesi veren bu kampanya 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.

İyiymiş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeni cihaz alırsan çok iyi tabiki

MücahitTokgöz

Aynen öyle kardeşim benim ekran gorilla glass..

hani ben sana 80 tl diyodum ya öle değilmş 120 tl istyolar bugun sordum bizimkilern haberi bile yok ya mümkün degil veremem onu dışarıdan yaptırcam galiba of off :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geçmiş olsun kardeş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt