kvk da cihaz değişimi hangi durumlarda yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kvk da cihaz değişimi hangi durumlarda yapılır ?
ne yapsam yeni cihaz alabilirim ? Benim c5in dokunmatik ve kamera çok kötü göndersem değişim yaparlar mı ?
 

Mobilator

Emekli Yönetici
İlk ay koşulsuz değişim yapılır, aynı sorundan servise 3 kere giderse yapılır.
Başka durumlarda olabilir aklımdakiler bunlar.
 
Koşulsuz değişim için uğraştırırlar , ya hukuk yoluyla ararsın hakkını faturanla birlikte ya da cihazın servisde mekanik arıza giderildi gibi donanımsal bir ibare yazılırsa değişimi yaparlar . Ama 1 ayı geçmiş isee o 3 kez gönderme olayı genelde devreye giriyormuş ama çok verimli olunuyor mu orası mechul . Tamirini yaparlar arıza tespiti olursa . Biraz başlarının etini yemen lazım yoksa gider birşey olmadan geri döner . Ben cihazı değişim için 65 lira telefon parası harcamışım .
 

Ramatata

Üye
Ben ikinci el uygun fiyata bi htc evo almıştım
Bi kac ay sonra ekranda olu pixel cikti gittim ankara teleservice sordurdum garantisi devam ediyor bende verdim istanbula gonderdiler ve hafta sonu dahil 7gunde yenisini gönder mislerdi sans isi bu biraz bence
 
Ölü pixel başlı başına sorun zaten , ellerinde stok vs durumlarına ve o anki insiyatiflerine kalmış bir şey . Peşinden biraz koştur hakkını alırsın
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
fatura tarihinden itibaren bir ay icinde mekanik onarim gormesi gerekirse cihazın degişimi yapılır. Ayni arizadan bir yil icinde 3 kere,farkli arizalardan dolayi iki yil icinde 5 kere serviste tamir gormesi gerekirse urunun kullaniminin kisitlanmasi anlamina gelecegi icin cihaz degişimi yapilmasi gerekir.

Not:Ayrica cihazin serviste oldugu sure kadar cihaz garanti suresi uzatilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...