benm kuzen daha iyi
kuzen yarışması falanmı vargüneş gözlüğü ilemi spor yapacaksportif kız
smeşhur olduğundan haberi varmı? yoksa msn sini verin ben bi koşu haber edeyimuhahaha
![]()

haberi olduğunda zaten beni bi daha buralarda göremezsiniz...

kendine sormalı, bilemiyorumgözlük mükemmel olmuş
üsten kusursuz ama
altına neden eşofman giymiş anlıyamadım![]()

belki öyle daha çok rahat ediyor![]()
benim kuzen senin kuzeni döver![]()
çok keçidir, ben bilirim bi...
yaklaşmayın derim, karışmamkişisel emelleriniz için yazık oluyor kıza, bence aranızdaki şeyler aranızda kalmalı.

gözlük mükemmel olmuş
üsten kusursuz ama
altına neden eşofman giymiş anlıyamadım![]()

maksat muhabbet olsun yani. Bu arada gerçekten güzel kızmışsın kıymetini bil kuzenlerine fotoğraflarını verme yoksa çok yorulursun
Kuzenine planlayacağın öc alma girişimleri için yardım istersen biz buradayız . Sabır ve esenlikler diler bizde senden af dileriz.dur ozaman bişeyler yazayım kuzenine madem buraya girip okuma şansı var
sevgili dreamgirls ün kuzeni .
sana bu satırları karalarken içimden soğuk espiriler geçmedi değil ama gördüğün gibi kendimizi tutuyoruz. birkaç yorum yaptık kusurumuz varsa affola. yorum yaparkende sadece güzel ve doğru şeyleri söyledik. kötü olanlar da zaten yalandımaksat muhabbet olsun yani. Bu arada gerçekten güzel kızmışsın kıymetini bil kuzenlerine fotoğraflarını verme yoksa çok yorulursun
Kuzenine planlayacağın öc alma girişimleri için yardım istersen biz buradayız . Sabır ve esenlikler diler bizde senden af dileriz.

hiç gereği yoktu yaaaa
walla bakıyom benim yorum hakkında bişey yazılıyor bende cevap veriyom sonra tekrar yorum yapılıyor sonra bende yazıyom sonra bidaha yazıyorlar bende yazıyom . neyse ya sustum ahanda yazmıyom küstümenigma seni bukadar yorum yazarken görmemiştim hiç...

Uzaktan Güzel gözüküyor
Yaşı 25-26 gibi..öylemi mi ?

Uzaktan Güzel gözüküyor
Yaşı 25-26 gibi..öylemi mi ?

kızlar genelde olgun gözükür![]()

Keşke Zeka bakımındanda öyle olsalar![]()