kuziiii... ( Asil İnsan... :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enigma

enigma

Üye
tövbe tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
aman aman benden uzak dursunda... bir bulaştımı birdaha bırakmazlar yaaa!:lol

enigma

enigma

Üye
karizmasın yani :D
zaten şu kız milleti yok mu:D ne onlarla ne onlarsız:agla

Nazy

Nazy

Üye
gözlük mükemmel olmuş
üsten kusursuz ama
altına neden eşofman giymiş anlıyamadım:bilmm

enigma

enigma

Üye
sportif kız

enigma

enigma

Üye
belki öyle daha çok rahat ediyor :D

benim kuzen senin kuzeni döver :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
enigma

enigma

Üye
kişisel emelleriniz için yazık oluyor kıza, bence aranızdaki şeyler aranızda kalmalı.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
gözlük mükemmel olmuş
üsten kusursuz ama
kendine sormalı, bilemiyorum;)
ama bu resim sanırım gezide çekilmişti. yani eşofmanla sadece spor yapılmaz dimi, günlük dışarı çıkarken de giyebiliyoruz...:oke:

belki öyle daha çok rahat ediyor :D

benim kuzen senin kuzeni döver :D

walla kuzenim diye sölemiyorum ama benim kuzen hepinizin kuzenini döver.:islik çok keçidir, ben bilirim bi...:islik yaklaşmayın derim, karışmam

--------------- Ekleme ---------------

kişisel emelleriniz için yazık oluyor kıza, bence aranızdaki şeyler aranızda kalmalı.

nasıl yani anlamadım...:allalla:
kuzenimle aramızdaki şeyler zaten dışarı çıkmaz ikimizden de. sadece bizim aramızda. ama bu çok hoşuma giden bi resmi, tepki gösterceğini sanmıyorum...:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
gözlük mükemmel olmuş
üsten kusursuz ama

yeni uykudan kalkmıştaa...( kusura bakmayın ev hali,pardon sokak kızı hali işte)
bakkala ekmek almaya gidiyomuş...:ehe

enigma

enigma

Üye
dur ozaman bişeyler yazayım kuzenine madem buraya girip okuma şansı var :D

sevgili dreamgirls ün kuzeni .
sana bu satırları karalarken içimden soğuk espiriler geçmedi değil ama gördüğün gibi kendimizi tutuyoruz. birkaç yorum yaptık kusurumuz varsa affola. yorum yaparkende sadece güzel ve doğru şeyleri söyledik. kötü olanlar da zaten yalandı :D maksat muhabbet olsun yani. Bu arada gerçekten güzel kızmışsın kıymetini bil kuzenlerine fotoğraflarını verme yoksa çok yorulursun :D Kuzenine planlayacağın öc alma girişimleri için yardım istersen biz buradayız . Sabır ve esenlikler diler bizde senden af dileriz.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
enigma seni bukadar yorum yazarken görmemiştim hiç...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
dur ozaman bişeyler yazayım kuzenine madem buraya girip okuma şansı var :D

sevgili dreamgirls ün kuzeni .
sana bu satırları karalarken içimden soğuk espiriler geçmedi değil ama gördüğün gibi kendimizi tutuyoruz. birkaç yorum yaptık kusurumuz varsa affola. yorum yaparkende sadece güzel ve doğru şeyleri söyledik. kötü olanlar da zaten yalandı :D maksat muhabbet olsun yani. Bu arada gerçekten güzel kızmışsın kıymetini bil kuzenlerine fotoğraflarını verme yoksa çok yorulursun :D Kuzenine planlayacağın öc alma girişimleri için yardım istersen biz buradayız . Sabır ve esenlikler diler bizde senden af dileriz.

:ehe:ehe:ehe:ehe hiç gereği yoktu yaaaa:aman2:

enigma

enigma

Üye
enigma seni bukadar yorum yazarken görmemiştim hiç...
walla bakıyom benim yorum hakkında bişey yazılıyor bende cevap veriyom sonra tekrar yorum yapılıyor sonra bende yazıyom sonra bidaha yazıyorlar bende yazıyom . neyse ya sustum ahanda yazmıyom küstüm:agla

FerreT

FerreT

Üye
Uzaktan Güzel gözüküyor:ehe

Yaşı 25-26 gibi..öylemi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt