kütüphaneyi güncelle diyorum hiç bir müzik dosyası bulunamadı diyor yardımm 6300

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
kütüphaneyi güncelle diyorum hiç bir müzik dosyası bulunamadı diyor yardımm 6300
arkadaşlar bende 6300 war telefonda 80 parça war müzikçalarda 14 tane çalıyordu bende sormuştum hatta nie ole die diğer konularda neyse müzik çalarken kütüphaneyi güncelle dedim şimdide diyor ki hiç bir müzik dosyası bulunamadı kapattım açtım düzelmedi güncelle diyorum aynı hatayı veriyo acil yardım edebilir misiniz??????

nightblue0631

nightblue0631

Üye
bende öle olmuyo ki kardes kütüphaneyi güncelle dedin mi hepsi gelio sen tel ciye falan sor istersen

ycg35

ycg35

Üye
bnm pek bir bilgim yok ama telefonu aldığın yere gidip sorun olduğu belirttikten sonra değiştirilmesini talep edebilirsin tabi alalı 15 günü geçmediyse oda olmadı telefonun versiyonunu güncellet belki olur diye düşünüyorum...

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
bnm pek bir bilgim yok ama telefonu aldığın yere gidip sorun olduğu belirttikten sonra değiştirilmesini talep edebilirsin tabi alalı 15 günü geçmediyse oda olmadı telefonun versiyonunu güncellet belki olur diye düşünüyorum...
güncellim bakalım ne olcak da nerden güncellicem

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
yaw bence sen müziklerini yanlış yere atmıssın 6300ı bilmiyorum ama örn.resimler klasörüne atarsan algılamayabilir tam bilmiyorum
hafıza kartında müzikler onun la ilgili sorun olcanı sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt