Cıvık kaçıyo derken , erkeklerden ana sınıfı öğretmeni olmuyo galiba![]()
hem de pek bir kıymetli oluyorlar

tebrikler hocam!!![]()
çok sağol
tebrik eder... öğretmenlik hayatınızda başarılar dilerim
HOCAM
MAXİCEP ailesi olarak tebrik ederiz![]()
çok teşekkür ediyorum 

Tebrikler meslektaşımAramıza hoşgeldin.. Hayırlı olsun...
teşekkür ederim
meslektaş mıyız
ne güzel bir tesadüf bu böyle 
Hayırlı olsun, adına sevindim ...arkadaşlar Selçuk Üni.si Anaokulu Öğretmenliğinden mezun oldum
artık öğrenci değil, öğretmenim
aynı zamanda da MaxiCEP ailesinde öğrencilikten öğretmenliğe terfi etmiş bir üyeyim
eylül ayı itibari ile göreve başlıycam (inş.) Özel ya da devlet farketmez evde oturmak yok![]()
Tebrikler örtmenim
Bu arada sitemizde bir tane daha anaokulu öğretmeni varmış
Gerçekten de ilginç bir tesadüf olmuş
Hayatında başarılar diliyorum sana!..
çok teşekkür ederim Ata 

Evet branşlar farklı olsa da meslektaşız.. Ben matematik öğretmeniyim.. Senin şuan yaşadığın duyguları bende 2 yıl önce yaşamıştım.. Çok güzel bir duygu.. Öğrencilerinin merakı içindesin.. Başarılar diliyorum..
ama asıl olarak mutluyumm

Hayırlı olsun hocam. Öğretmenler diğer mesleklerdeki gibi zor iş bulmaz. Bazı meslekler ne kadar okursan oku biraz çene ister çenesi olmayan yıllarca işsiz kalır. Umarım en kısa zamanda işinize başlarsınız.

Birkaç aya kadar kaygın ve korkun kalmaz.. Bana resim yüklemeyi öğretmekle işe başladın zatenÇok iyi bir öğretmen olacağına inanıyorum...
canım benim ya
çok teşekkür ederim 
Ata bak önce ben atmışım PM yi 
tebrikler![]()

Evet önce sen atmıştın. Ama onada teşekkür ederim ilgilendiği için.![]()
sağolsun Ata bana da bir çok konuda yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor
hatta neler neler eklediğimi sanıp bir çok konuyu berabat etmiştim öğrenene kdr da hayli zaman geçmişti
şimdi sen denk gelince durumunu anlayabildiğimden hemen yardımına koşmak istedim