onlar hala varBiz genç iken bunlar vardı yeğensahil güvenlik dizisi kaçmazdı. Oooof pamela Oooof
![]()

ben ekran görüntülerini aldım yarın ahmet abinin tele atıp yengeye atacamAbi yenge görmesin bu yazdıklarını![]()

teşrif etmiş hocamızonlar hala var
ben ekran görüntülerini aldım yarın ahmet abinin tele atıp yengeye atacam![]()
Estağfurullah. Ama şimdi yani sende ahmet abiyi tanımıyorsan ayıpahmet abi kim
yaş yetmezliğinden beni dışladınız herhalde @Mad EagLe @zombaka @Dede

yuva yıkanın yuvası olmazonlar hala var
@Dede nin isiminde Metin Tahir yazıyorEstağfurullah. Ama şimdi yani sende ahmet abiyi tanımıyorsan ayıp![]()
Kardeşim virgül koymayı öğrensene kadın sanacaklar beni ne demek Mad Eagle dünyanın en güzel kadını. Onlar Ahmet abinin varisleriyuva yıkanın yuvası olmaz
---------
Mad Eagle hocam dünyanın en güzel kadını @Mad EagLe
@Dede nin isiminde Metin Tahir yazıyor
-----
Ben yeni yetmeyim

varisleriKardeşim virgül koymayı öğrensene kadın sanacaklar beni ne demek Mad Eagle dünyanın en güzel kadını. Onlar Ahmet abinin varisleri![]()
TÜRKÇEM iyi değilKatılıyorumyuva yıkanın yuvası olmaz
---------

hocam özür dilerim aklıma geldiğinde sırıtıyorum yasak olduğunu bilmiyordumKatılıyorum![]()
mirasçıları diyelimvarisleriTÜRKÇEM iyi değil
Ahmet abi küçükköyün en büyük esnaflarındandır para çok yani bütün foruma döner ısmarlayabilir 
tüpüm değilsinKatılıyorum![]()

@The Shadow @KinG CrazY ben bu yüzden imla ve yazım kurallarına dikkat ediyorum işte. [emoji1]Kardeşim virgül koymayı öğrensene kadın sanacaklar beni ne demek Mad Eagle dünyanın en güzel kadını. Onlar Ahmet abinin varisleri![]()
@The Shadow @KinG CrazY ben bu yüzden imla ve yazım kurallarına dikkat ediyorum işte.

@The Shadow @KinG CrazY ben bu yüzden imla ve yazım kurallarına dikkat ediyorum işte. [emoji1]

Görsün beya bişicik olmazAbi yenge görmesin bu yazdıklarını![]()

İki koruma ile geleceğim inşaAllah. Ters hareketinde işin biteronlar hala var

@Dede ye yamuk yaptınız başınıza büyük bir bela aldınızİki koruma ile geleceğim inşaAllah. Ters hareketinde işin biter![]()
@KinG CrazY