Kuşadasını Bilenler lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Kuşadasını Bilenler lütfen bakın
Arkadaşlar şuan kuşadasına geldim ilk defa. Bilenler ne yapmayı önerirler gezilecek yerleri nerelerdir ne yapılır akşamları burada hayat nerede nasıl

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben doğma büyüme kuşadalıyım kardeşim :D Sabahları yapacağğın şey balıkçılar kahvesinde gidersin güzel bir şekilde kahvaltını yaparsın sonra az dolaşırsın oradan küçük adaya gidersin gezersin günün böyle geçer. Akşamı ise barlar sokağına gir istediğini yap sorduğun herkes gösterir :) Hadi kolay gelsin :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın da Şu küçük ada neresi kardeş?

foreverthe

foreverthe

Üye
Rica ederim. Sor göstersinler tarif edemem ki. Kervansaray'a da git :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla ben senin yerinde olsam 30 km filan ilerde selçuk var oraya giderdim kuşadasında fazla bir şey yok

selçuk ta gezilecek bir çok yer var efes antik kent,selçuk kalesi,meryem ana ,şirince köyü filan netten bak çok gezilecek yer var ama mutlaka pamucak sahiline çıkıp denizin tadına bak.

sem_sen

Üye
güvercin adaya git

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
yok usta o selçukda iş şimdi geldim efes 25 lira aqua 50 lira bi tek müzeler 10 Tl böyle kazık hesap olmaz bu ülkenin yerlerinde yakışmamış bize ait yere girmek için bu fahiş fiyatlar kuş adası sahili gece yürüyüş için 10 numara barlar sokağıda pert kalitesiz..

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Turistlere takılırsan barlar sokağın da anca ozaman keyfi çıkıyor liman kenti olduğu için de,günü birlik gelen çok oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt