Kurtuluş Savaşı gazisi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Kurtuluş Savaşı gazisi!

Resmi maçlardaki yenilmezliği sürdüren Beşiktaş, zirve takibinde yara aldı.. Süper Lig'de kurtuluş savaşı veren Ankaragücü'ne konuk olan Kartal, fazla etkili olamadığı Başkent'te 2 puan bıraktı..

Ankaragücü: 0 - Beşiktaş: 0

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Ali Saygın Ögel, Serkan Akarca

Ankaragücü: Bora, Mehmet, Aydın, Ümit, İshak, Gökhan, Muhammed, Abdullah, Bilal, Turgut, Ergin

Beşiktaş: Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Mustafa, Almeida

greenmile

greenmile

Üye
dakika 82 ibrahim toraman ile simao yedek kulubesinde kahkaha atıyor adamların umrunda değil dünya,edu ise güzel bir atlayış yaptı.Kısacası Beşiktaş bugün A2 destekli Ankaragücü karşısında tel tel döküldü.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ligde kalması neredeyse imkansız , takımı tamamen dağılmış olan , paf takımıyla sahaya çıkan Ankaragücü karşısında vasat oynayarak kazanamıyorsan gerçekten yazık . . . Bu arada ligde 35 gol yiyen vasat Ankaragücüne gol atamayan tek takım BEŞİKTAŞ ...

haltie

haltie

Üye
Tek mantalite ölümüne defans:ehe

Bu tarz rakipler her zaman tehlikeli olmuştur.Neden kaybedecek hiç bir şeyi yok.Maçın ikinci yarısını izledim.(ilk yarısıda pek farklı değilmiş)Tek kale oynadı adamlar top yapmayı bırak pas yapamadılar.

Beşiktaş dağıldı döküldü mahvoldu vs yorumlar hiç inandırıcı değil:eheHakemde çok başarılıydı tebrikler:ehe

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Top Cenk'te ankaragücü kendi sahasında :D Böyle futbolmu olur..
11 kişinin kendi ceza sahasına doluştuğu Bir futbolu beğenmek mümkün mü

arslansem

arslansem

Üye
O rakibi açamıyorsan kötüsün :) Barcelona'ya hemen hemen her takım böyle oynuyor puan mı kaybediyor adamlar?Büyük takımsan sağdan soldan saldırıp golü bulmalısın.Kazanan takım haklıdır,puan kaybediyorsan sıkıntı vardır.Çok ciddi ve ekstra 2 puan kaybı

haltie

haltie

Üye
Bu galatasaraylılarda 1.5 yıldır piyasada yoktu noldu arkadaş size futbola döndünüz yine :ehe

Olmayınca olmuyor napşsın adamlar kendilerini mi öldürsün bütün maçları kazanıcaksın diye bir kaide yok.

Bir gün değil hergün Beşiktaş.

arslansem

arslansem

Üye
İlk cümlenle son cümlen çelişiyor mantalite olarak :) şahsım adına söylüyorsan ben sonuca endeksli değilim takımımı takip ederim her zaman da buralardayım.Beşiktaş 3-5 senede bir kupa alıyor Galatasaray 1,5 sene susmuş çok mu Halit :)

• Beğen
Tepkiler: India
haltie

haltie

Üye
Aksine tam örtüşüyor Semih.
Beşiktaş kupa almadığında yenildiğinde beşiktaş taraftarı elini ayağını çekmiyor.Bahsettiğim olay bu.

Yenilsede kupa alamasada takımını destekler.Kısacası sadece galip geldiğinde yendiğinde konuşmaz.Sevinmek için sevmiyoruz.

arslansem

arslansem

Üye
İyi güzel yapıyorsunuz da bunu yapmayan bir takım yok senin bahsettiğin gibi.Stada gitmeyen 5-10 bin seyirciyle bunu belirleyemezsin.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray'ın hiçbir maçını kaçırmam.Taraftarın iyisi kötüsü yoktur,o takıma gönülden bağlılık vardır ya da yoktur

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
haltie

haltie

Üye
Sen beni anlamadın semih'im.sen kendi adına konuştun birazda.Ben genel olarak bahsettim.Sporla alakalı olmak spordan konuşmak sadece takım iyi gidince mi yapılır.Ama sen cevabını verdin kendi adına sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...