Kurtlar Vadisi'nden Ergenekon mesajları !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye

9 Ekimde yeni sezonu başlayacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun tanıtım videosu olay yarattı.

Polat'ın Ergenekonculara üstü kapalı mesajları ulusalcıları kızdıracağa benziyor.

İddianamede yer alan bir çok karanlık ilişki, rating rekortmeni 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde daha önce işlenen konularla olan bire bir benzerliği ile dikkat çekiyor

SENARYOYU MİT YAZIYOR İDDİASI !
Ergenekon İddianamesi'nin ortaya çıkması ile birlikte ortaya çıkan ilişkiler ağı, Vadi seyircileri arasında "Acaba dizinin senaryosunu mu MİT mi yazdırıyor, yoksa savcı Zekeriya Öz Kurtlar Vadisi fanatiği mi?" sorusunun sorulmaya başlanmasına yol açtı.

SON FRAGMANINDA ERGENEKONCULARA MESAJ VAR
Yakında ekrana geri dönecek olan Kurtlar Vadisi son fragmanıyla şimdiden olay yarattı. Polat'ın Ergenekonculara üstü kapalı mesajları ulusalcıları kızdıracağa benziyor.

İşte o diyaloglar:
- Siz kendinizi satılığa çıkarmışsınız , herkesi bir şey satar zannedersiniz.

SİZİN DÖNEMİNİZ BİTTİ!..
- Devlete düşman gerek..
- Siz varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok.
- Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin..

haber3.com

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kendini Allah yerine koyuyordu zaten, bitirir tabii. Bitiremezse Yuh! :ehe

C01aY

C01aY

Üye
Kurtlar vadisinin tamamının hapsi boylaması gerek

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Rasgeldikçe seyrediyordum ancak bu sezondan itibaren sürekli takip ederim gibime geliyor.

Solamente

Üye
Yaa sevmeyenler yorum neden yapıyo anlamıyorum :@
Duaya bak hepsi hapsi boylarmış olur emrin olur başka fiyonkta taksınlarmı sen öyle istiyon diye :@
Türkiyenin gerçeği mit mi yazıyo bilmiyorum ama hepsi reelde karşımıza çıkıyo

Ozan

Ozan

Admin
Güzel konulara değiniyorlar ve film şu an Tr de çekilen en kaliteli film diyebiliriz, kaliteden kasıt filmin görüntüsünden tutun, efekt ve sahnelere kadar. Sinema tadında bir film ..

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
"Kurtlar Vadisi Pusu"yu yayından kaldırmazlar inşallah zira; fragmandan anladığım kadarıyla konunun direk içine dalıyo. Gel 9 Ekim Gel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt