gonyalı
Üye
İnsan eti yenmezseni yierim yierim
Git
İt eti ye daha iyi ama haram olduğunu bil
Tavıktan danadan şaşma helal yi
İnsan eti yenmezseni yierim yierim
bugun yahudiler bile çift tırnak harici yemiyor biliyor musun şapşik. hırıstıyanlar ise önüne gelen b?ku yiyor. hatta Ustad Kadir Mısıroğlundan dinlemiştim. domuzlar kıskançlığı olmayan varlık demişti.gerçektende öyle 1 dişinin 10 tane adayı var aynı bizim tr deki ünlüler gibi.ne utanma ne ahlak nede kıskanma var. bununda domuz etinden kaynaklı olduğunu savunuyordu. bencede mantıklı.mesela bizim garadenize bak çoğu troit hastasıdır çünkü lahana yemekten bayağı artıyor.o yüzden şapşik bu yahudiler müslüman olacak ama direniyor kıtapsizlar.İnsan eti yenmez
Git
İt eti ye daha iyi ama haram olduğunu bil
Tavıktan danadan şaşma helal yi
kardeşim mardeşim değiller canları şeye.Yahudi kardeşlerimizi seviyoruz ve bip destekliyoruz
Onlarda insan o topraklar onların hakkıkardeşim mardeşim değiller canları şeye.
onlar insan da değil. en şey toplum o kitapsızlardır unutma. Allahu tealanın en çok laneti belkide onların üzerinedir şimdi ayetmiydi hadismıydı tam hatırlayamadım bir şey vardu buknudaOnlarda insan o topraklar onların hakkı
Zamanında Osmanlı imp. o toprakları işgal etmiştir
Yoksa sen büyük İsrail procesini desteklemiyormusuun
Biliyim biliyimonlar insan da değil. en şey toplum o kitapsızlardır unutma. Allahu tealanın en çok laneti belkide onların üzerinedir şimdi ayetmiydi hadismıydı tam hatırlayamadım bir şey vardu buknuda
çok sıkı can iyi değildir dikkat etBiliyim biliyim
Arada canım sıkkın olunca
yazarım böyle şiyler
Can ları pek sevmemçok sıkı can iyi değildir dikkat et![]()
bu listeyi mı okurdun ona?Can ları pek sevmem
Can
Atacan
Katacan
Satacan
Yatacan
Batacan
Lisede ismi atacan olan birine bunları söyleyip gülerdim sinirlenirdi
Heye 😁bu listeyi mı okurdun ona?
hımm arkadaşın yerinde olmak istemezdimHeye 😁
Sinir krizleri geçirirdin di mihımm arkadaşın yerinde olmak istemezdim![]()
Aynı benEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız