Kürtaj Anı.

KayraBey

Üye
Abi bu nedir ya! şu ellere bak...Kurban olurum seni Yaradan'a !!! Çocuğu olmayan bilmez malesef.Akşam eve girdiğin zaman Baba! Baba! hoşgeldin demesi yok mu?... Ne yorgunluk kalıyor ne stres.Kokusu bile insana yetiyor.Mükemmel bir duygu.Kürtaj insan öldürmektir.Allah akıl fikir versin.Cümlümüzü muhafaza eylesin.

Tepkiler: M. tAHA
Amin, Allah evladını sana bağışlasın. Biz de olunca görürüz artık/yaşarız o duyguları (inşallah)

M. tAHA

Üye

çok sağol abi

Tepkiler: OttomaN TigeR

KayraBey

Üye
Birde hemen o gün olan biteni anlatmaya çalışması süper ya Baba anne beni dövdü deyip kendine vurması falan Rabbim 2nci kez baba olmayı da nasip etti.Küçücük elleri var.Öyle güzel kokuyor ki parfüm yap sat Rabbim hepinize nasip etsin.Muhakkak evlenin ve çocuk sahibi olmaya çalışın.Düşünmüyoruz şimdilik laflarını duymiyim sakın ha

Eyvallah kardeşim...

- - - Eklendi - - -

İnşallah Kayrabey...

doctorrr

Üye
inşallah

Tepkiler: M. tAHA ve OttomaN TigeR

KayraBey

Üye
Vallahi bu konu beni çok etkiledi.2 gündür ailemin yanında değilim.Düşündükçe gözlerim doluyor.Özledim hepsini ya.Gel Cumartesi gel

gerçekten bilnçlendirici bi topic olmuş hüzünlü olsada..

Eykul

Üye

Dogrudur kadina sormak lazim vs ama erkek de farkinda olmasi lazim yani sonucta onunda cocugu

- - - Eklendi - - -

Din ve siyasetin olmadığı konuda bakmak lazım. Şu andaki forumda ki herkez Müslüman mı?
Hiç Hristiyan,Musevi vs yok mu?
Onlar da bastıra bastıra bizim dinimizde böyle deseler hoşunuza gider mi?

O dinlerde de can almak diye birsey yok

ANTI

Üye
nedir bu dincilik ? herkes dindar değil dikkatli olun ya bu bi kadın tercihidir bi erkekten bizim tercihimize ne ya ? ne hakla karışırsınız ? kürtaj bebek tam oluşmadan yapılır bu bir cinayet değildir !

Dogrudur kadina sormak lazim vs ama erkek de farkinda olmasi lazim yani sonucta onunda cocugu

- - - Eklendi - - -

O dinlerde de can almak diye birsey yok

Açtığım konuda bakabilirsiniz zaten kalpsiz,vicdansız olan bir insan diye birşey yok ama bu her insanda her millette görecelidir