Kürtaj Anı.

Krofessional

@ El~PisToLeRo resmen adamı desteklemişsin , kürtaj yapanların %98i yada fazlası tecavüz özürlülük gibi nedenlerden yaptırıyor.

Eykul

Üye
Korunacaksın korunmadıysan bi canlıyı öldürmeye hakkın yok böyle bi hak olamaz.
Dogmamıs olması onun canlı oldugu gerçegini degitirmez,mantıken durum böyle bu bir cinayettir.

Bazi durumlarda baska sansi olmadiginda yapsin yani... Tecavuze ugrayan bir kizdan nasil o cocugu kabul etmesini istenebilirki... O da cinayet ama iste...

Boşuna bir baya'nın cevap vermesi lazım demedim bu konuya çünkü bir erkeğin 5 dakikalık zevkidir ama bir bayanın ömrüne bile bedel olur. Erkek "defol"diyince bile kurtulur biter.
O yüzdende bize bu olay çok kolaymış gibi gelir çünkü bizim karnımızda nasılsa.
Onun yasak ilişkiden yada yanlış cinsellikten olduğunu bilmeyiz.
Direk can'a kıyıldı deriz.

Bu tür olayları yaşamadan başımıza gelmeden hiç bir zaman anlamayız

Sizin hiç mi ahiretten haberiniz yok...

Tepkiler: doctorrr

Enes

Üye
Aferdersiniz ama zinanın serbest olduğu bir ülkede kürtaj yasaklamak garip..! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? ( kürtaja karşı biri olarak yazıyorum bunu.)

Tepkiler: M. tAHA ve Mad EagLe
Aferdersiniz ama zinanın serbest olduğu bir ülkede kürtaj yasaklamak garip..! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? ( kürtaja karşı biri olarak yazıyorum bunu.)
Düşünceni paylaşıyorum ve o yüzden ahiretten haberiniz yok mu diyorum...

doctorrr

Üye
hoop birader propoganda yapma !!!

Enes

Üye
kişisel düşünceler saygı duymak gerekir ama doğru yol da birdir hani .. (müslümanım diyene doğru bir yol çizilmiş siyaseti karıştırmadan söylüyorum. olması gereken budur.)

Tepkiler: OttomaN TigeR

Krofessional

kişisel düşünceler saygı duymak gerekir ama doğru yol da birdir hani .. (müslümanım diyene doğru bir yol çizilmiş siyaseti karıştırmadan söylüyorum. olması gereken budur.)

Bak şimdi , ilk önce konuya yorum atan herkes erkek hiç bir zaman bir kadını tam olarak anlayamayız , buna kadınların yada doktorların karar vermesi gerekir karnındaki devlet malı falan değil bir adam çıkıpta kürtaj cinayettir diyemez tamam iyi bir şey olduğunu söyleyemem ama özel durumlarda ?

Enes

Üye

tamam da o zaman erkekler bu duruma hiç yorum yapmasın, senin düşüncelerini bilmiyorum ama ben dini boyuttan bakıyorum ve düşüncem budur. sen başka türlü mü düşünüyorsun, diğeri başka türlü mü düşünüyor zararı da faydası da kendine..eyvallah..

konuşulacak yer var yer var gökçen abi gitsin facebook ta twitter da atıp tutsun değil mi yani
Pek tabi kardeşim.. Forumda siyasi bir meselenin tartışılması yasak zaten, bunu siyasete haiz kişilerin yapması daha doğru ama forumda değil...

Din'i falan karıştırmayın bence çünkü dinle bunun alakası yok.
Bir diyeri de zaten,iki kişinin arasında geçen olaylara ne zamandan beri başkası onların beraber aldığı kararını şöyle yapıcan böyle yapıcan diye emir veriyor ki?

Tepkiler: Enes

Enes

Üye
Edeb bir insanda bulunmayınca böyle olur işte...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeşim çok güzel cevaplamışsın...

Sağolasın Ben zaten kötü söz söyleme taraftarı olmadım hiç bir zaman edebimle verdim cevabımı böyle anlayana ..