Kürt ve Türk analarının ağıtları birbirine karıştı!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Olaya Muhsin Yazıcıoğlu'nun Diyarbakırdaki patlamalar ile ilgili yorumu diye bakmıyalım...O var olan görüntüyü resmetmiş sadece...

Burası bizim "kale"miz dediler...Kendi kalesini bombalayan,kendi burçlarını yıkmaya çalışan bir ahmak gördünüz mü hiç?...

İki gün evel hep beraber gördük...p k k kendi kalesini bombaladı (hoş orası bizim vatanımızın bir şehri,aşağılamak için böyle söyledim yanlış anlamayın)

Bu neye benziyor bilirmisiniz?...Onlarca canlıyı sokup,zehiriyle öldüren bir akrebin,ateş çemberine düştüğünde yanarak ölmektense kendini sokup öldürmesine benzer.

Artık sona gelindiğini anlamakla birlikte,giderken-biterken sessiz gitmemek derdindeler....

Artık sona gelindiğini anladılar...Lütfen şehir merkezlerinde dolaşırken dikkatli olalım....Her sabah evimizden duayla çıkalım...İnşaallah yaşamayız...Ama iyi temenni benimkisi...

Bundan sonra da o melun örgüte destek verecek ahmaklar olucak mı bilmiyorum?...."amed" dedikleri,başkentimiz dedikler Diyarbakır'ı bile kana buladılar...

Terörün dini,ırkı olmaz...Sırf kürtçülük yaparak kandırdığı genç beyin(beyinsiz)ler bundan sonra da inanmaya devam edicekler mi?...Desteklemeye devam edicekler mi?...

Yoksa ağıtları birbirine karışan Kürt ve Türk analarının yanında mı olucaklar?...

Yoksa şu dünyaya insan olarak gelip,hayvan sıfatıyla yaşayıp,katil sıfatıyla ölmeye devam mı edicekler?...

Etrafı ateşle çevriliyor yavaş yavaş...O akrep ateşte yanmak yerine kendini sokmayı yeğliyor...Dikkat edin kendinden evel sizleride sokmasın...

Artık beyinler çalışmaya başlar umarım...Umarım terörün gerçek yüzünü siz de ağıtları karışan analar gibi görürsünüz...

Bu topraklar hepimize yeterken ikilik çıkarmanın anlamıı yok....Kardeş kardeşe muhakkak tokat atmıştır...Kardeşin tokat attı diye yanlışı benimsemek ne kadar doğru?...Hangi mantığa sığar?....Hani kardeştik?....Nerede hoşgörün?...Ben bundan yoksunsam sen bana bunu öğret...ve artık şu lanetlilere destek vermeyi bırak....

Yoksa birgün;
Bir mehmetçiğin,bir güzide vatandaşın annesinin ağıdıyla birlikte,senin kendi dilinden başka dil konuşamayan annenin ağıdı birbirine karışır...İşte o zaman yaptıklarından pişmanlık duyarsın...Başka bir ananın yüreğini sızlattığın için yanar senin ananın yüreği...Senin lanetlilerle birlikte olan yüreğin için değil...İşte o zaman gökkubbe başına çöker de,dünyaya geldiğinden utanır olursun....

Kardeşlerine kucak aç...Tokat atana sarıl...Muhakkak hatasını anlayıp sana sarılıcaktır...Kardeşlik kolay silinecek bir kavram değildir...Kardeşlerinden kaçma...Onlarla beraber ol....

Muhsin Yazıcıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt