Kürt Sorunu Türk sorununa dönüşebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alibilek

Üye
    Konu Sahibi
Kürt Sorunu Türk sorununa dönüşebilirmi?
kürt sorunu Türk sorununa dönüşmezmi? güneydoğu sefalet içinde deniyor ama akdenizin ve içanadolunun türkmen , yörük , avşar vb.. gibi dağlık yerde kısral kesimlerde yaşayan türklerin yaşam standartları güneydoğudan hiç bir farkı yok hatta dahada kötü , türkiye nereye gidiyor ?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
alicim güzel bır konuya degınmıssın fakat umarım admınler bu konuyu kapamazlar kı buyuk ıhtımal kaparlar...
gercekten de hiç bir kürt dıyemez kı devlet bıze bakmıyor bız acız...
benım sınıfım kürt dolu ve hepsıne de burs cıktı mesela hanı devlet dusman olsa cıkmaz o burs...
evet guzel dusunce tebrık ederım..

G.se

Üye
keske bütün bunlar yasanmasaydı ama ortada bir sorun varsa mutlaka nedenide vardır at gözliklerini cıkarma zamanı kürt sorunu diye bir sey olmamalıydı ama varsa kimse sütten cıkmıs ak kasık degil ama simdi kürtlerin maddi yönden aciz bırakıldıgına bende inanmıyorum ates alev aldı ve bu alevi üfleyen düşmanlarımız var

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
keske bütün bunlar yasanmasaydı ama ortada bir sorun varsa mutlaka nedenide vardır at gözliklerini cıkarma zamanı kürt sorunu diye bir sey olmamalıydı ama varsa kimse sütten cıkmıs ak kasık degil ama simdi kürtlerin maddi yönden aciz bırakıldıgına bende inanmıyorum ates alev aldı ve bu alevi üfleyen düşmanlarımız var

bizi bizden ayıran bızı bızden eden bızı kardes katılı yapanlar zaten o atesı ufleyenler yanı dış mihraplar... gün ola devran döne bız bır olmalıyız ve bu oyunu bozmalıyız

Pure Life

Pure Life

Üye
negative

Durum açık ve net.

Maxicep.com - Siyasi Konular Açmak, Siyasi Konularda Yorumlarda Bulunmak Yasaktır
Ben başta olmak üzere, yönetim olarak bu Siyaset konularından ve mesajlardan çıkan tartışmalardan sıkıldık.

Burası siyasi öfkenizi göstereceğiniz yer değildir, herkes siyasi görüşünü, tercihini ve düşüncelerini seçim zamanı sandık başında gösterebilecek olgunluktadır ummarım.

Sitede, bu tip konular açmak yasak + mevcut açılmıs konulara da yorum yazmak yasaktır, mevcut açılmıs konulara da farkedildikçe müdehale edilecektir

İhlal edenler, uyarı puanı veya ceza alacaktır.
(2 uyarı = oto. banlanma gerçekleşir. )

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt