o mesajımdan bu sonucumu çıkardın ?![]()

arkadaş, eş, dostla gezmek boş değilama buluşupta gereksiz seyler yapılırsa buna boşa harcanan zaman denir. Ama bir araya gelip sadece oturmak bile güzeldir.yok o sana dıyıldı aynı anda yazmısız tabı farklı görüşler olur ama sevdıgınbı arkadaş dost la gezmek boş iş dıyıl bence![]()

eli kanlıbüyük ihtimalle et parçalama ile geçer

Başarılar Pınar ve Burak .
Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız . Kolay gelsin .

yapacak birşey yok birilerinin yapması lazımeli kanlı![]()
sonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı 

Tatil rotamı çıkarmak isterim ama nispet olur mu diye düşünüyorumsonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı
Allah zarar ziyan vermez,kısmet ederse planım budur
![]()

Bunların hepsini bu bayram tatilindemi yapacaksın? Ve bunun adı tatil olacak he? Bırak okadar gezmeye insan yorulur ya. (Bodrumun neresi var planda. Ahh Bodrumm Bodrummmm mm mm)Tatil rotamı çıkarmak isterim ama nispet olur mu diye düşünüyorumsonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı
Allah zarar ziyan vermez,kısmet ederse planım budur![]()
karaincir,gümbet başta olmak üzere ne kadar gezebilirsem işteBunların hepsini bu bayram tatilindemi yapacaksın? Ve bunun adı tatil olacak he? Bırak okadar gezmeye insan yorulur ya. (Bodrumun neresi var planda. Ahh Bodrumm Bodrummmm mm mm)

ööle valla ama bu fırsatları değerlendirmek lazım..Buna tatil mi diyon sen abla, ben türkiye turu olarak adlandırıyorum![]()