Kurban Bayramını Nasıl Geçireceksiniz..?

Sponsorlu Bağlantılar

Kurban Bayramını Nasıl Geçireceksiniz..?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
valla ye iç yat

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Burak

Üye
o mesajımdan bu sonucumu çıkardın ? :hmmm

pelın_

Konu Sahibi
o mesajımdan bu sonucumu çıkardın ? :hmmm

yok o sana dıyıldı aynı anda yazmısız tabı farklı görüşler olur ama
sevdıgınbı arkadaş dost la gezmek boş iş dıyıl bence:)

Burak

Üye
yok o sana dıyıldı aynı anda yazmısız tabı farklı görüşler olur ama sevdıgınbı arkadaş dost la gezmek boş iş dıyıl bence:)
arkadaş, eş, dostla gezmek boş değilama buluşupta gereksiz seyler yapılırsa buna boşa harcanan zaman denir. Ama bir araya gelip sadece oturmak bile güzeldir. :)

umut_bozkurt

Üye
büyük ihtimalle et parçalama ile geçer

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Tek bir akrabamın olmadığı bir şehirde...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
sokaklarda kesim olmaz insallah.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Tatil rotamı çıkarmak isterim ama nispet olur mu diye düşünüyorum :hmmm sonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı :(
Allah zarar ziyan vermez,kısmet ederse planım budur :D

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_

umut_bozkurt

Üye
Tatil rotamı çıkarmak isterim ama nispet olur mu diye düşünüyorum :hmmm sonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı :(Allah zarar ziyan vermez,kısmet ederse planım budur :D
:ehe

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Tatil rotamı çıkarmak isterim ama nispet olur mu diye düşünüyorum :hmmm sonra da olursa olsun diyorum veeee Hataya gitmekle başlıyorum.Cumartesi günü çıkıyorum burdan yola.5 gün kadar orda kalıp Didime geçiyorum 1 gece orda kalıp Bodruma geçiyorum.Orda da 1 gece kalıp Çoruma geçiyorum.İzin işim onaylanırsa orda 2 gece kalıp Amasya ya geçiyorum.! gece de orda kalıp dönüş yoluna geçiyorum..Son olarak Bolu da bir arkadaşım var böyle ısrar etmeye devam ederse ona da uğrayıp geceyi de orda geçirip ertesi gün işbaşıııı :(
Allah zarar ziyan vermez,kısmet ederse planım budur :D
Bunların hepsini bu bayram tatilindemi yapacaksın? Ve bunun adı tatil olacak he? Bırak okadar gezmeye insan yorulur ya. (Bodrumun neresi var planda. Ahh Bodrumm Bodrummmm mm mm)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Bunların hepsini bu bayram tatilindemi yapacaksın? Ve bunun adı tatil olacak he? Bırak okadar gezmeye insan yorulur ya. (Bodrumun neresi var planda. Ahh Bodrumm Bodrummmm mm mm)
karaincir,gümbet başta olmak üzere ne kadar gezebilirsem işte :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Buna tatil mi diyon sen abla, ben türkiye turu olarak adlandırıyorum :)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
yatarak

• Beğen
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Adam Johnson yatacak :D

__xXx__

__xXx__

Üye
???

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Abi yatarak bayram geçireceksen, çık biraz dolaş daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...