Kur'an Ne Değişti, Ne de Bir Çelişkidir...!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Istediğin kadar konuş isa abi anlamıyor ki . Gözüne resmen perde inmiş . Ben onun misyoner olduğunu zannediyorum :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yok mısyoner degıl. Tanrıya ınanan ama onu somutluk da arayan bırısı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Peki bu dinsizler internet olmasa ne yapacaklardı ? (copy -paste :ehe)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:hehe:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
çok yararlı ve güzel bir anlatım paylaştığın için teşekkürler :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar sız yeter kı uzun muzun demeyınokuyun ben daha çok paylaşırım,ben teşekkkur ederım okudugunuz için

Cynical

Cynical

Üye
2-3 kelam edeyim ben de bu malum arkadaşa...
Inanırsın yada inanmazsın, orası ne beni ne de başka birini bağlar. Ancak eğer ortaya bir görüş atıyor, karşımızdakinin görüşünü kabul etmiyor ve bunu çürütmek istiyorsak bunu "medeni" bir şekilde yapmalıyız. Ancak sen mahalle karıları gibi önce karşındakinin inancına hakaret ederek bu insanları provoke ediyor, sonra tepkiyi görünce de "yok mu medeni şekilde tartışacak? Zaten siz müslümanlar böyle bağnaz, karşı fikirlere tahammül edemeyen insanlarsınız." diyerek "akıllı" ayağına yatıyorsun. Bu tavırlar benim lugatımda akademik çalışmalar içinde bulunduğunu iddia eden, entellektüel bir insanın yapacağı iş değil. Insanın doğasında olan birşeydir çekemediğini kötülemek. Sen de son birkaç gündür bunu çok güzel bir şekilde örnekledin. Bu üslupla, peşinde koştuğun "usturuplu tartışmacılar"ın seni kale alacağını beklemiyorsun herhalde. Haklı bile olsan haksız durumuna düşersin bu kafayla.
Bir önceki ve yöneticilerce kapatılan konuda senin tezlerine seninkine benzer bir üslupla cevap vermiş ve sana benzer sorular yöneltmiştim ancak artık bir cevap beklemiyorum. Çünkü senin amacın öyle gözüküyor ki tartışmak değil provoke etmek ve gelen tepkiler sonucunda bir tatmin yaşamak. Şu ana kadar bu ve benzeri dini konuları birçok insanla tartıştım ancak senin kadar bayağı tavırları inan bana en koyu ateistte bile görmedim. Farkındaysan yazdıklarının içerikleri ile ilgili hiçbir söz söylemiyorum. Beni rahatsız eden söylediklerin değil üslubun. Bu mesajı cevaplamaya da zahmet etme çünkü bu konuyu uzatmaya niyetli değilim. Tartışmayı bilen insanlarla tartışabilirim sadece...

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
bi yurt dışına gittim provakatör misyoner dinsiz kafir hepsini yakıştırmışsınız :nono::)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
vayy vayyy gelene bakın,hoşgelmişsin:)

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
buyrun izleyin din adamı :):)

Consul9

Consul9

Üye
yaw kardeş tam dinini yaz buraya insanların canını sıkma:oke

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
din diye bişey yoktur görüşünü savunuyorum yani deistim..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sahpire ben bunu daha önce iledim orda olsaydım, o adamın alnından öperdim, çok doğru ve güzel konuşuyor. sanırım insanın yanlış düşünmesine şu sebep oluyor izleyince, din adamları genelde ağır başlı soğuk konuşan asık yüzlü ciddi kişilikli insan modelini çizdikleri için cübbeli ahmet hoca diye alaylı bir tabirle nitlenen bu nsan alışılmışın dışında gayet sempatik sevecen ve allahın hep celal yüzünü gösterenlerin aksine, birazda cemal yüzünü gösterebile bir insan. gayet mantıklı ve doğru konuşuyor. içki para kumar para namaz kaç para :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sen motoru fazla zorlayanlardansın saphire bak senin sonunun nası olacağını söylüyo ahmet hoca :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
din diye bişey yoktur görüşünü savunuyorum yani deistim..

dinsizin teki olabilirsin ... ama bu içinde kalsın ;) bizi aydınlatmaya calışıyorsun ya hesapta aydınlatma biz böyle cahil kalalım ;) öbür tarafta seni iyice aydınlatacaklar zaten :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
öbür tarafta seni iyice aydınlatacaklar zaten :):):)

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Şimdi özel mesajlarıma baktımda hep denmiş seviyesiz konuşuyosun tepki alıyosun diye. Bugun oturcam size bi yazı dizisi hazırlıycam çok akademik çok fazla seviyeli olcak. Merak ettiğim şu acaba o zaman seviyeniz nasıl olcak..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
AMa hoca,sen daha önce cok yazı dızısı hazırladın,ve hazırlamakla kaldın

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
onlar seviyesizmiş öle demedilermi ya :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ya sen gönder boş ver sevıyeyı,biz de bi işlemeye alalım:)

Üst Alt