Sapphire_06
Üye
ben size belgesiz yada kaynaksız herhangi bişey sundummu doğru islamiyet muhammedin uydurmasıdır diyorum.. ben size arapların yazdığı belgelerle sunuyorum bunu sizse bana kuranla geliyosunuz ayetle geliyosunuz benim elimde bi sürü belge var bi sürü kaynak var sizde sadece rivayet var hadis var hikaye var uyduma bi kitap var..Arkadaş 12 yaşında neler yapılabileceğini şu anda Türkiyenin tüm dünyada söz sahibi oluşunun sebebini bilmiyor kiCahil ve türkçeyi iyi kullanamayan arkadaş senden hiç bir endişem yok, keza dayım din kültürü öğretmeni, keza Fatih / Çarşamba da oturuyorum, burada 10 dk bu soruları sor, ve sana sonsuz cevaplar verdirteyim.. Hoşgörü ve saygı içerisinde seni misafir etmekten mutluluk duyarım.. Gelelim 12 yaşında bir insanın neler yapabileceğine ;
Adı:Fatih Sultan Mehmet
Doğum tarihi:30 Mart 1432
Birinci kez tahta çıktığı tarih:1 Aralık 1444
Matematiğin iyiyse sonuca gidersinyada yardımcı olayım, kapasiteni bilemiyorum..
Tahta çıktığında yaşı:12 yaş, 8 ay
Tahttan ayrılma sebebi:Babası lehine terk
Saltanatının süresi:1 yıl, 9 ay
İkinci kez tahta çıktığı tarih:18 Şubat 1451
Tahta çıktığında yaşı:18 yaş, 11 ay
Tahttan ayrılma sebebi:feragat-ölüm
bu cevap milyonlarca defa sanadır, kendi iddaa nı unutuyorsun sanırım.. Sen 12 yaşında aklına girilip peygamberlik aşılandı, islam dini uyduruldu demiyormuydun..
ayrıca size desemki kuranın tanrısında ırkçılık var sadece kuranın tanrısında dikkat edin buraya.. ve desemki muhammedin türklere karşı düşmanlığı kendi söylediği hadislerinde var bana ne dersiniz...
Zaten bunları ayık bir insan yazamaz.bu gece gene oturucam viskimle beraber, ve size muhammedin nasıl peygamberliğini ilan ettiğini, nasıl bi hayal dünyasında yaşayıpta böyle bi kitap yazdığını kaynaklarıyla beraber yazıcam..
bu konuda özür dilerim atladığım mesajlalr olmuş tekrar üstünden geçince gördüm yanımdaki kağıda not aldım hepsinin cevaplarını hazırlıycam..Ben de Kuran'da kadınlara şeytan denildiğine, mucizelerde sihir olduğuna, güneş tutulmasıyla kıyamet kopacağına ve Osmanlı devrinde Kuran'ın değiştirildiğine dair kanıt istemiştim ama sanırım alıntılama konusunda bir seçicilik var... Nerede kanıtlar? Işkembe'i Kübra'dan sallamayalım. Birşey ortaya atıyorsak kanıtlayalım, değil mi?
Kanıtla deriz, ne diyeceğiz?
idamına karar vermemiştir diye herhangi bi somut delil varmı..hz.muhammed idamına karar vermiş he?
ya bırak arkadaşım senin palavralarını iftirdan sonra komedi diye okurum ben 2 tane senin gibi kafir yalanlar attı diye bize kaynak mı sundun sanıyosun hem sen bizizkilere inanmıyosun senin kaynakların bana neden komik ve saçma geliyo hayır bi tek sorun bendede değil
uydurma kaynaklar dediğin araştırmaların içinde bende varım diye defalarca söyledim..Uydurma kaynaklar kopyala yapıştırlar başladıhayırlı olsun ömer
Uydurma kaynaklar kopyala yapıştırlar başladıhayırlı olsun ömer
ilgili kaynakta zaten belirtmişim kaynağını o kaynağı bulup açarsan zaten görüceksin belgeyi aklın yolu olan bilim derki günde bir kadeh şarap kanseri önler..sen diyosun ki viski mi alıp bunları yazıyorum bide inanmamızı bekliyosun
ikincisi hz.muhammed idam ettirdğine dair belgen var mı?
--------------- Ekleme ---------------
adam içki içerken yazıyorum diyo ya
hayırlısı enesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?