haydaravısyon
Üye
Kumandalı araba
Yeğenim kardeşi ile birlikte sünnet olduklarında iki tane uzkatan kumandalı araba alınmıştı
4 kanalı radyo frekanslı kumandalardan çok mereklilar meyve buçayla vidasını söküp içine
bakmış
abime oyuncakları iyice bozarlarsa arabanın içinde ki
alıcı devresi kumandası bataryası bana vermesini söyledim tmm dedi .
iki gün sonra yanıma geldiler cepleri dolu dolu kablolar sarkıyo ellerin de o arabanın bataryası
şarj makinası arabanın motoru biraz hasar görmüş arabaını içindeki alıcı deversi
sonra işin aslını
ögrendim konuşurken beni duymuşlar arabalarnıı çekiçle parçalıyp içini bana getirmişler
yeğnim en büyügü 6 yaşında küçüyü 4 kendilerine alınan ilk uzaktan kumandalı arabalarını
bu şekilde getirmleri, davranışları açıkcası beni duygulandırdı
4 kanalı radyo frekanslı kumandalardan çok mereklilar meyve buçayla vidasını söküp içine
bakmış
abime oyuncakları iyice bozarlarsa arabanın içinde kialıcı devresi kumandası bataryası bana vermesini söyledim tmm dedi .
iki gün sonra yanıma geldiler cepleri dolu dolu kablolar sarkıyo ellerin de o arabanın bataryası
şarj makinası arabanın motoru biraz hasar görmüş arabaını içindeki alıcı deversi
sonra işin aslını ögrendim konuşurken beni duymuşlar arabalarnıı çekiçle parçalıyp içini bana getirmişler
yeğnim en büyügü 6 yaşında küçüyü 4 kendilerine alınan ilk uzaktan kumandalı arabalarını
bu şekilde getirmleri, davranışları açıkcası beni duygulandırdı

helal olsun onlara.