Kullanıldığınızı hissetseniz ne yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıldığınızı hissetseniz ne yaparsınız?
Evet arkadaşlar soru açık Kullanıldığınızı hissetseniz ne yaparsınız ?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Kendimî kullandırmamaya çalışırım.

larten123

larten123

Üye
İntikam alırdım zamanı gelince:eller:

jackalmami

jackalmami

Üye
bende onu kullanırdım. O beni kullanır bende onu kullanırım böyle geçinip giderdik :)

- - - Eklendi - - -

bu konunun oyun ve sohbet bölümünde olması gerekmiyor mu :hmmm

fLuke!

fLuke!

Üye
intikamı pek beceremiyorum. öyle durumlarda yarıyolda bırakırım onu.

doctorrr

doctorrr

Üye
hoooop birader du bakayım derdim

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
bende onu kullanırdım. O beni kullanır bende onu kullanırım böyle geçinip giderdik :)

- - - Eklendi - - -

bu konunun oyun ve sohbet bölümünde olması gerekmiyor mu :hmmm

Yeri yanlışsa lütfen yöneticiler taşısın. Staj yapıyorum 6 gündür, fabrikadaki Endüstri mühendisi ilk günlerde stajere normalde nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyordu. Ama bugün ve önceki gün beni kullanıyor gibi geldi. Onu getir bunu getir hatta su bile getirmemi istedi. Siz ne yapardınız bu durumda

- - - Eklendi - - -

hoooop birader du bakayım derdim

Keşke diyebilsem :sirit:

paradox07

paradox07

Üye
Yeri yanlışsa lütfen yöneticiler taşısın. Staj yapıyorum 6 gündür, fabrikadaki Endüstri mühendisi ilk günlerde stajere normalde nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyordu. Ama bugün ve önceki gün beni kullanıyor gibi geldi. Onu getir bunu getir hatta su bile getirmemi istedi. Siz ne yapardınız bu durumda

- - - Eklendi - - -

Keşke diyebilsem :sirit:

ne işte staj yapıyorsun?stajersen eğer katlanmak zorundasın bence.eğer patronun varsa veya senin üstünde biri varsa dediklerini yapmak zorundasın.ben bu durumda sabretmeye çalışırdım staj bitinceye kadar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
stajı mı naylon yapmıştım çalıştıgım iş yeri staj için baş vrumadan bir hafta öncesinde kapanmıştı :d:

paradox07

paradox07

Üye
1 hafta öncesinden kapanıyosa nasıl başvuru yapabildin?kapalı işyerine mi başvurdun anlayamadım :kop: :)

Jitou

Jitou

Üye
Bende onu kullanırım ödeşiriz İntikama ne gerek var:ehe:ehd

- - - Eklendi - - -

Bende onu kullanırım ödeşiriz İntikama ne gerek var:ehe:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
1 hafta öncesinden kapanıyosa nasıl başvuru yapabildin?kapalı işyerine mi başvurdun anlayamadım :kop: :)

Resmi kayıtlarda öyle bir iş yeri var ama adam kepekleri açip iş yapmıyordu. dilekceye kaşesini basıp bir kaç yere
imza attı staj defterine doldurdum onuda imzalatım.Normalde denetim için gelip bakmaları gerekiyor
gelmeyince

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

ne işte staj yapıyorsun?stajersen eğer katlanmak zorundasın bence.eğer patronun varsa veya senin üstünde biri varsa dediklerini yapmak zorundasın.ben bu durumda sabretmeye çalışırdım staj bitinceye kadar

Radyatör panel üreten bi fabrikada Staj yapıyorum. Ilk günler problem yoktu ama şu sıralar kullanıyorlar beni gibi geliyor. Daha 15 gün var bakalım görelim ne olacak.

paradox07

paradox07

Üye
Özel bi yer galiba,öyle olunca da doğal olarak normal oluyo.adamın kendi işi ise seni kullanabilir galiba ama bilmiyorum bu durumda senin hakların var mı,varsa ne gibi hakların var.

evren991

evren991

Üye
Dograrim:)

jackalmami

jackalmami

Üye
ne ile?

evren991

evren991

Üye
fark etmez:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt