Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)


  • Kullanılan toplam oy
    139

0MG90

Üye
10240 final mi yoksa final isosu ayrı mı?
 

0MG90

Üye
Witcher 3 inmesine az kaldı ama AC hala inecek. Hiç W10 kurasım yok
 
Bu inince isoyu ne ile flasha yazicam [emoji23]
 
Beyler ben 10240 surumunu kurarken 8.1 keyimi yazdim kabul etmedi ?
 

BLasTeaR

Üye
Microsoft, Windows 10 yükseltmesi için PC’nizi çoktan sıraya sokmuş olabilir.

Şu anda Microsoft’un yeni Windows 10 sürümünü geri planda yüklüyor olabilirler. Windows 10’a yükselme hakkını kazanmış ve rezervasyonlarını yapmış olan kullanıcıların güncellemelerinin başlamış olabileceği Microsoft tarafından açıklandı.

Normal şartlar altında Microsoft, Windows 10 yükseltmeleri gece yarısından sonra başlayacağını ancak Rezervasyon yapmış olanlarla, bu işlemi seçmeden yükseltme talep edenlerin yoğunluğunun dengelenmesi gerekiyormuş bunun için Microsoft, Windows 10 rezervasyonu yapmış olanların şu an yükseltmelerini alıyor olmasını sağlıyor. Bu işlem şu anda arka planda işliyor olsa bile güncelleme dosyaları, var olan sistemlerde “C:\$windows.~BT” klasörü altında saklanacak ve saat gece yarısını geçince bir diyalog kutusu vasıtasıyla kullanıcının izni sorularak güncelleme başlayacağını belirtmişler.

Örnek: (benim P'cden)


Bu sistem sadece rezervasyon yapmış olanlar için geçerli bir yöntem. Lisans sahibi olmayanlar ya da manuel yükseltme talep edenler bundan faydalanamıyorlarmış.
 
Son düzenleme:
Tepkiler: OnurYurdakul
w7 üzerinden rezerve yapmıştım .güncellemeleri otomatiğe alınca dosyaları serverdan çekmeye başladı
 

exp_l0it

Üye
daha önceki sayfalarda paylaşmıştım. Lüfen aldığınız kaynağıda belirtin.
sadece rezerve edenler daha sonra alıcak. Şu an insiderlara kurulmuş durumda w10 finali.
zamanı gelmeden kurmayacak bence o. saati ileri alsam kurar
saati ileri almanız değiştirmez. Kurulumda online olmanız gerekebilir. Online olmanız geçerli saati değil internet saatini okuyacaktır.
Preview finali yani? O zaman normal final beklemek lazım.
diğer sayfalarda admimlerden biri şu an indirileni yüklemiş. Yani yapı 10240dan güncelleme alarak son sürüme ulaşabilirsiniz. Ama insider maili girmeniz gerek.
final isosu 1ind doğru internete düşebilir. 10240tp den bahsetmiyorum.
 

BLasTeaR

Üye

Nasıl okuyorsunuz ki yazıları anlamıyorum he. Dikkat edersen biraz değiştirerek kendi ağzımdan yazmadım zaten.
 

exp_l0it

Üye
Beyler ben 10240 surumunu kurarken 8.1 keyimi yazdim kabul etmedi ?
kardeş fazla acele ediyosun. Sabret
8.1 indir updateli formatla. Sonra update üzerinden rezerve ile geç
her sürümün farklı keyi vardır kabul etmez. İlla orjinal kullanıcam dersen üsttekini yap. Sahte olur dersen google a kms yazman yeter zaten
Nasıl okuyorsunuz ki yazıları anlamıyorum he. Dikkat edersen biraz değiştirerek kendi ağzımdan yazmadım zaten.
parça akıcılığı kopyalama ile aynı. O parçayı defalarca okuduğum için çok benzer geliyolar.
ben hala yüklemedim yanlız
 

BLasTeaR

Üye


Windows 10 için verdiğim linkten açıklamayı okuyup Aracı indirin
 

Adilx05

Üye
Türkiye Saatiyle 11den Sonra Dediler Ama Yarım Saattir Tık Yok Bende