Kullanıcı sözlüğü silinmesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı sözlüğü silinmesi..
Telefonumla mesaj yazarken kelime önerileri açık bir şekilde yazıyorum ve yazmayı kolaylaştırsın diye kullanıcı sözlüğüne kelimeler ekliyorum ama bunlar bi süre sonra siliniyor bunun bi çözümü var mıdır? Telefonum optimus black.

spy ghost

spy ghost

Üye
Bende LG kullanıyorum zaman geçtikçe sözlük genişliyor ama kelime ekleye ekleye o nasıl bir sorun anlamadım herhangi bir format felan atıyormusunuz yoksa herhangi bir telefon öyle birşey yapmaz sözlük bu yani

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bişey yapmıyorum kendi kendine oluyor..

spy ghost

spy ghost

Üye
Ne kadar bir süre bu peki ona göre ilerleyelim

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Hiç süre tutmadim ama dün silindi şimdilik bi sorun yok olunca yazarım buraya.

technoshark

technoshark

Üye
Güncelleme yada fabrika ayarlarına dön felan yaptıysanız :) doğal olarak siliniyordur :) ama tabiki kelime sayısıda vardır herhalde

ofpistan

ofpistan

Üye
aynı olay nokia n95 kullanırken banada oluyordu (LG OBlack'te kullanmıyorum bu özelliği) , sanırım telefon açılıp kapandığında siliniyor :)

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yada fabrika ayarlarına dön felan yaptıysanız :) doğal olarak siliniyordur :) ama tabiki kelime sayısıda vardır herhalde

Bu hiç bişey yapmadığım halde siliniyor ve eklediğim kelime sayısı her seferinde aynı ama yine de oluyor bu.

---------- Eklendi @ 15:01:02 ---------- Yazıldı @ 15:00:21 ----------

aynı olay nokia n95 kullanırken banada oluyordu (LG OBlack'te kullanmıyorum bu özelliği) , sanırım telefon açılıp kapandığında siliniyor :)

Telefonu açıp kapattığım zaman olmuyor bir anda kendi kendine oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt