Cihanî Sultan
Üye
Hayirli olsun hunkarim. Kalbinin guzelligi sesine yansiyanlardan kuran dinlemek baskadir.
Sağolasın hünkarım.Hem de tarifi olunmaz bir bahtiyarlık.Namaz kılarken bile hazzı etkisini gösteriyor.
Hayirli olsun hunkarim. Kalbinin guzelligi sesine yansiyanlardan kuran dinlemek baskadir.
Ben de Ahmet el Acemi'nin makamını çok beğenmiş ve sırf onun gibi okumaya başlamıştım ya imam (hünkarlık bitti artıkSağolasın hünkarım.Hem de tarifi olunmaz bir bahtiyarlık.Namaz kılarken bile hazzı etkisini gösteriyor.
). Allah kendisinden razı olsun.Ben de Ahmet el Acemi'nin makamını çok beğenmiş ve sırf onun gibi okumaya başlamıştım ya imam (hünkarlık bitti artık). Allah kendisinden razı olsun.

Eee yeni profile göre artık böyle...İmam mı?![]()

Hayırlı Uğurlu Olsun ..
- - - Eklendi - - -
İzninle Affına Sığanarak Kullanıcı Resmindeki Kim ?
Eee yeni profile göre artık böyle...![]()

Rica Ederim Asıl Ben Teşekkür Eederim Doğru Ya Çehresi Tanıdık Geldi Çıkartamadım Sorayım Dedim Sağolasın ..Teşekkürler.
Kabe İmamı Maher al-Muagely ya da il-Muagily.Nasıl düşünürsen...
- - - Eklendi - - -
Garip oldu.![]()
Rica Ederim Asıl Ben Teşekkür Eederim Doğru Ya Çehresi Tanıdık Geldi Çıkartamadım Sorayım Dedim Sağolasın ..

Rica ederim.Aslında yüzü buradaki insanlara çok benziyor ama içi bambaşka.![]()

Doğru Söyledin Heyhat Baksana Gülüşüne MaşAllah Allah uzun Ömür İhsan Eylesin..Gülsün Daima![]()

Hayırlı olsun imam![]()

Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun imam![]()

Vaktaki sıra nick'te gibi![]()

Sebep?Yok yok ben daima Cihani Sultanım.![]()
Sebep?