Kullanıcı Adımı Değiştirdim, Hadi Kutlayalım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Del Rey

ecel54

ecel54

Üye
Hayırlı Olsun

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yeni nickini beğenmedim başka bir şey yapabilirdin :( yine de hayırlı olsun :)

• Beğen
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Adam kral :D (Not:Beni de madride aldır) :d: :d: :d:

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hayirli olsun kardesim :)

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Sağol kardeşim :oke:

Symbian Android Türkiye :D

:hih: Hıh, yok anacım ANdroid de değil :D

Bakıyorum da içimiz fesat galiba bugün :ehe

İsmin Copa Del Rey den mi geliyor acaba :hmmm Neyse hayırlı olsun canım kardeşim :op:

Hayır Lana Del Rey'den geliyor, dinlemeni ekstramsı bir şiddetle tavsiye ediniyorum. Teşekkürler kardeşim :sarıl:

Teşekkürler :)

Sağolasın :)

Hadi bakalım ;)

)):

Sen de çok sağol :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

Sağol :)

- - - Eklendi - - -

yeni nickini beğenmedim başka bir şey yapabilirdin :( yine de hayırlı olsun :)

Hmm... İki hakkım da bitti :( :aman2: Teşekkürler :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Adam kral :D (Not:Beni de madride aldır) :d: :d: :d:

İspanyolcası kralın eli miydi neydi sanıyorsam. :D

- - - Eklendi - - -

Hayirli olsun kardesim :)

Teşekkürler, o alana reklam vermek istiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
nick güzelmiş :ehe

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
bu arkadaşın daha ozone projesi vardı heheeeyyytt :dry:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun yeni başlangiclar iyidir ama icinde eskiye dair birşey kalmadiysa. Symbian da oyle kolay sokulup atilicak bir şey degil uyarayim:)

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Bu foruma ilk kaydolduğumda symbian ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin demiştin hâlâ geçerli mi bu teklif :utan

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bu arkadaşın daha ozone projesi vardı heheeeyyytt :dry:

Hâlâ duruyor anacım, hâlâ duruyor. Tek başına kendi modlarını yap, launcher ve UI yapabiliyorsan bu kadar sürede söyle bana, lütfen. Buna cevap yazmadan önce Geliştirici Ekibi'ne Tester olarak katılan zilyon adet kişiden tek birinin bile bana başka bir konuda yardımcı olmayıp "Hadi, bekliyoruuuz" diye e-posta atmalarını söyleyeyim.

Tabii, siz bu işleri bilmediğiniz için yorum yapmanız kolay oluyor. (Bkz. pRime)

Neyse, keyfimiz kaçmasın.

- - - Eklendi - - -

Bu foruma ilk kaydolduğumda symbian ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin demiştin hâlâ geçerli mi bu teklif :utan

Tabii ki de :)

- - - Eklendi - - -

hayirli olsun yeni başlangiclar iyidir ama icinde eskiye dair birşey kalmadiysa. Symbian da oyle kolay sokulup atilicak bir şey degil uyarayim:)

Hâlâ Symbian Türkiye duruyor. Fertile Ceres'leri evrensel yapıp gitmeyi düşünüyorum. 5800 kullanıcıları için CFW bitti sayılır, yalnızca kapanış-açılış ekranları ve temayı düzeltmek kaldı o kadar :) Ondan sonra da devamı gelir inşallah.

Tamamen yeni bir sayfa açmayı düşünüyorum hep beraber :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim :good:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Yok del rey kral demek copa del rey(kral kupası) olduğuna göre :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
neden tek başına mod hazırlıyorsunki zaten forumda neredeyse tüm modlar mevcut yani amaç nedir hala çözemedim bu cfw deki modlamaların hepsi bana aittir demek içinmi bütün bunlar :dry: bide kardeşim amacım ortamı germek seni bozmak değil aylardır bekliyoruz tık yok ne alemde diye sormak hakkımız çünkü sen bize umut verdin :zzz: elinde bi taslak varsa bana pm den link ver deneyeyim 2-3 güne izlenimlerimi aktarırım :evet:

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
:D hahaha Hayırlı olsun Erdem :oke: Taklaa da iyiydi sanki :D :P

• Beğen
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Google amca bile diyo :d: :d:

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
neden tek başına mod hazırlıyorsunki zaten forumda neredeyse tüm modlar mevcut yani amaç nedir hala çözemedim bu cfw deki modlamaların hepsi bana aittir demek içinmi bütün bunlar :dry: bide kardeşim amacım ortamı germek seni bozmak değil aylardır bekliyoruz tık yok ne alemde diye sormak hakkımız çünkü sen bize umut verdin :zzz: elinde bi taslak varsa bana pm den link ver deneyeyim 2-3 güne izlenimlerimi aktarırım :evet:

Neden kendi başıma mod mu hazırlıyorum? Symbian Türkiye'deki insanlar Ozone'un diğerlerinden farklı olmasını istiyorlar. Piyasada yine zilyonlarca CFW var ve bunların yarısında kullanılan modlar aynısının tıpkısının aynısı. (Bkz. Fevkaladenin fevkinin de fevkinde) E6 için Beta'ya kadar geldik, şu an elimde yok, evdeki bilgisayarımda herşey. Ama yaz dönüşü eve geldiğimde sana e-posta veya PM yoluyla atabilirim :)

Yok, ancak birileri (bkz. kesinlikle isminin baş harfi "pRime" değil) daha önce şöyle diyordu:
Bize umut verdiniz, 5800'in bootloader'ını kesinlikle kıracağız dediniz, yalancılar sizi. Oooo, piiiiis!

Halbuki ben yalnızca proje olduğunu söylemiştim. PNHT'den Upakul ile bile çalışmama rağmen sonuç yalnızca Symbian kaynak kodunu yazan adamın arka tarafındaki dövmenin üzerindeki latince yazıların anlamını Google Translate'den çevirip öğrenebilecek kadaar bilgi sahibi olmak oldu.

Şimdi gelip bana Symbian hakkında bir soru sorsan, cevabını hemen veririm.

- - - Eklendi - - -

Google amca bile diyo :d: :d:

Çok iyi isim seçmişim o zaman :D

- - - Eklendi - - -

:D hahaha Hayırlı olsun Erdem :oke: Taklaa da iyiydi sanki :D :P

Hatırlatma o karanlık günleri :stres:

doctorrr

doctorrr

Üye
o bootloader ı kırma olayına hiç girme :ah neyse yolun açık olsun daha fazla uzatıp kalp kırılsın istemem :bye2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt