neden tek başına mod hazırlıyorsunki zaten forumda neredeyse tüm modlar mevcut yani amaç nedir hala çözemedim bu cfw deki modlamaların hepsi bana aittir demek içinmi bütün bunlar
bide kardeşim amacım ortamı germek seni bozmak değil aylardır bekliyoruz tık yok ne alemde diye sormak hakkımız çünkü sen bize umut verdin
elinde bi taslak varsa bana pm den link ver deneyeyim 2-3 güne izlenimlerimi aktarırım
Neden kendi başıma mod mu hazırlıyorum? Symbian Türkiye'deki insanlar Ozone'un diğerlerinden farklı olmasını istiyorlar. Piyasada yine zilyonlarca CFW var ve bunların yarısında kullanılan modlar aynısının tıpkısının aynısı. (Bkz.
Fevkaladenin fevkinin de fevkinde) E6 için Beta'ya kadar geldik, şu an elimde yok, evdeki bilgisayarımda herşey. Ama yaz dönüşü eve geldiğimde sana e-posta veya PM yoluyla atabilirim
Yok, ancak birileri (bkz.
kesinlikle isminin baş harfi "pRime" değil) daha önce şöyle diyordu:
Bize umut verdiniz, 5800'in bootloader'ını kesinlikle kıracağız dediniz, yalancılar sizi. Oooo, piiiiis!
Halbuki ben yalnızca proje olduğunu söylemiştim. PNHT'den Upakul ile bile çalışmama rağmen sonuç yalnızca Symbian kaynak kodunu yazan adamın arka tarafındaki dövmenin üzerindeki latince yazıların anlamını Google Translate'den çevirip öğrenebilecek kadaar bilgi sahibi olmak oldu.
Şimdi gelip bana Symbian hakkında bir soru sorsan, cevabını hemen veririm.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google amca bile diyo
Çok iyi isim seçmişim o zaman
- - - Eklendi - - -
hahaha Hayırlı olsun Erdem
Taklaa da iyiydi sanki
:P
Hatırlatma o karanlık günleri