Kullanğınız Nokia Dokunmatik Tel'lerinde Hangisinde Sorun Çıkmadı?Sorun Çıkaran Tel'inizin Hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatgelmedi

Üye
yaklaşık 2 senedir n8 kullanıyorum. hiçbir sorun yok. 1998-1999 yıllarından beri cep telefonu kullanan biri olarak kullanmaktan ve hatta taşımaktan en mutlu olduğum telefon n8. iphone samsung vb telleri de denedim n8 in dokunuşu havası estetiği hiçbirinde yok. bence. marka fanatiği değilim ama şu ana kadar beni etkileyen telefonları hep nokia çıkardı. ama iphone 5 i de merak etmiyor değilim???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone5 i herkes merak ediyor bütün telefon kullanıcıları gözünü dikti.. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
5800 kullanmıştım telefona hep cfw atıyodum şimdi c6-01 var herşeyiyle mükemmel hafızası accık az geliyo onada 8gb hafıza kartı alacam okadar :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5800 kullanmıştım telefona hep cfw atıyodum şimdi c6-01 var herşeyiyle mükemmel hafızası accık az geliyo onada 8gb hafıza kartı alacam okadar :D

hafıza kartı alsan da tarayıcıdan film falan izlerken tel hafızası yetersiz kalıyor bu sıkıntı bence

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
C6-01 var ilk dokunmatik telefonum sürekli aynı arızayı yapıyor yandaki mandal açıp kapatıyor sürekli sinir oluyom. az önce verdim gene bu 4. oldu gönderdiğim. tuş her defasında değişti yine aynı... değişim talebinde bulunucam :vur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4.kez verdiysen değişim hakkın var hakkını ara sonuna kadar kardeşim

doctorrr

doctorrr

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bizim 701 de de öyle baba indirip izliyoz :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
8GB baba ama depo hafızaya almıyor sanırım denemedim gerçi hiç tel hafızasında hep 360 mb boşluk var o yetiyor :)

ggokhan008

Üye
N8 hiç sıkıntı yok allah vermesin :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
amin amin

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
4.kez verdiysen değişim hakkın var hakkını ara sonuna kadar kardeşim

nokia ile görüştüm prosedür gereği 4. de de parça değişimi olması gerekmiş eğer size verilen bilgide yazılım güncellendi veya parça değiştirildi denilirse bizi aarayın ve cihazın çıkışını engelleyelim dediler. yeni cihazı da gönderelim dediler. bakalım dün verdim kargoya inşallah güzel haberlerle gelir :) :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi inşallah hangi servise verdin?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah kvk mağduru olmazsın kardeşim :) hadi hayırlısı olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt