Kullanğınız Nokia Dokunmatik Tel'lerinde Hangisinde Sorun Çıkmadı?Sorun Çıkaran Tel'inizin Hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Kullanğınız Nokia Dokunmatik Tel'lerinde Hangisinde Sorun Çıkmadı?Sorun Çıkaran Tel'inizin Hikayesi
Ben İlk Başta Nokia 5230 aldım.Çok sorun çıkardı.
Bir tanesi:
Kenardaki tuş kilidinin olduğu tarafın genleşmesi.
Tek servis bu anakartlarla güncelleme yapabilimekte eğer benim gibi tekrar gönderirseniz cihazı tekrar türkiye product codesine göre ayarlarlardır benimkini yaptılar çünkü.

Hem arkadaki etiketindeki product codesini e hemde içindeki yazılım olarak içindeki product cidesini'de değiştirmişlerdi.değiştirmişlerdi.

Benim 5230'um vardı kasa genişlmesi ve tuş kilidi probleminden dolayı teleservice'ye verdim cihazım garantiliydi.Ama ben 5235 yazılımı yüklemiştim buna rağmen yinede gönderdim 5230'u ve 10 gün sonra telefon geldi anakartı değişmiş halde ve made in hungary olan telefonumu made in china yapmışlardı.Çevreçesi gri olan 5230'umun çerçevesini krom beyaz renk kaba bir çerçeve takmışlardı.Dili ingilizce idi.Bu teli tekrar aynı gün teleservice'ye product code'm türkiye codu değil telefonumu çin üretimi olmuş çerçeve krom rengi olmuş diye gönderdim 15 gün sonra herşeyi düzeltilmiş halde geldi türkiye kodlu herşeyini doğru yapmışlardı.
Tamir Açıklaması Böyle idi düzeltildiğinde:
Mekanik parça/parçalar değişmiştir
Yazılım güncelleme ayar genel bakım yapılmıştır.

N97 Mini aldım ondan sonra
Klavyesi yerinden çıkıyordu ve çerçeve yerinden oynuyordu.Servise verdim başka renk kayar kapak taktılar.

Şimdi kullandığım Nokia E7 hiçbir problem çıkarmadı.

webilgili

Üye
şuan 5800 kullanıyorum sol alt köşede küçük iz gibi kalmış sanki yağ izi ama pek sorun sayılmaz bence

farukbekl

farukbekl

Üye
nokia E6 Dokunmatiğin Üst Kısmı Çalışmıyordu. Blocklardan Biri zarar görmüştü.. garantiye yolladım yedek20 iş gününde yedek parça gelmedi.. 20 gün daha bekledim.. telefonun sıfırı geldi..:)

tempestshine

tempestshine

Üye
ilk dokunmatik telefonum c6-01 hiç bir sorunu da yok :)

• Beğen
Tepkiler: maniaxteam ve groupertekin

tycoon_gs

Üye
n8 zerre sorun yok

muratay_35

Üye
n8 üstüne yokkk :)))))

slant1111

slant1111

Üye
Anakart değisimi yapıldı.tuş kiltleme sürgüsünün üstnde beyazlk ve çatlaklk oluştu ona bşe yapmadan gönderdler.C7

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
c6-01 bende öle benm telde sıkıntı yok şükürler olsun :haha:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 Kullanıyorum. Ekranın sağ köşesinden toz girdi. Garantiye satacağım zaman vermeyi düşünüyorum.

catdog136

catdog136

Üye
C7 ilk nokia telefonum zaten :D sorunsuz kullanıyorum :)

larten123

larten123

Üye
c601 zehir gibi maaşallah :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Eski N8'im ısınmadan dolayı zarar gördü. Garantiye verdim sıfırı geldi yapamamışlar :)

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 bugune kadr hiç sorun çıkartmadı fazla hassalıqı biraz rahatsız etti ilk zamnlarda :)

Febris

Febris

Üye
Flash atarken telefon çöktü o zamanlar dead flash atmayı bilmiyordum yenı telefon geldi :D Rm-601 i rm 718 e atıp tekrar 718 e donmeye calısmıstım :D

Mayk29

Mayk29

Üye
n8 ve dokunmatik calısmıyor belli yerlerde
mesela n8 yazısının altından ekraın sonuna kadaR 1-2 CM GENİŞLİĞİNDE calısmıyor bazı yerlerde de var neden oldu hala bilgim yo k

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5800 ım vardı kapandı açılmadı müzik dinlerken,servise verdim gitti geldi soğuğu yediğinde ekran çizgi çizgi oluyodu ısınana kadar gitmiyodu deli etti beni. Şimdi 701 im var onunda ekranı üstün çabalarımla kırdım hala kırık kullanıyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
5800 ım vardı kapandı açılmadı müzik dinlerken,servise verdim gitti geldi soğuğu yediğinde ekran çizgi çizgi oluyodu ısınana kadar gitmiyodu deli etti beni. Şimdi 701 im var onunda ekranı üstün çabalarımla kırdım hala kırık kullanıyorum :D

Gorilla kırılmaz en fazla çatlamıştır

---------- Eklendi @ 20:07:18 ---------- Yazıldı @ 20:06:22 ----------

5800'da ekranı parçaladım :D yerde taş varmış telefon düştü sıvısı aktı yaptırdım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çatladı içimi de çatlattı servise vericektim forumda bi arkadaşa kvk nın attığı kazıktan sonra tırsaar oldum.

serecans

serecans

Üye
700 kullanıyorum sesi haricinde hiçbir sorunun görmedim

sessiz canavar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt