Kullanğınız Nokia Dokunmatik Tel'lerinde Hangisinde Sorun Çıkmadı?Sorun Çıkaran Tel'inizin Hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
5800 klozete düştü :D Dahada yaptıramadım telefon perte gitti. Sonrada 603'ü aldım :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teleservice e sordum Madness 150 200 arası dedi o da karşıda veremiyorum senin şu servisteki arkadaş bi el atsa ne güzel olur :ehe

theseusx

theseusx

Üye
benim nokia dokunmatik olarak ilk e6 ım oldu 7 buçuk aydır sorunsuz çalışıyor. Bir kere elimden düştü sağ arka üstte hafif ezik var o da kılıfın dışarıda kalan kısmıydı zaten

TheMadness

TheMadness

Üye
teleservice e sordum Madness 150 200 arası dedi o da karşıda veremiyorum senin şu servisteki arkadaş bi el atsa ne güzel olur :ehe

fiyat konusunda malesef yapabilecekleri bir şey yok |-) garantiden daha çabuk gelmesini sağladı sadece arkadaşım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fiyatında değilim para sorun değil kvk gibi telefonu garantidışı bırakmasınlar yeter hocam :)

sonerrap

sonerrap

Üye
701 sorunsuz :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
fiyatında değilim para sorun değil kvk gibi telefonu garantidışı bırakmasınlar yeter hocam :)

dışarıda yaptırmazsan kvk da yaptırırsan bir şey olmaz

---------- Eklendi @ 21:38:21 ---------- Yazıldı @ 21:35:32 ----------

Symbianize

Symbianize

Üye
5800 2.5 yıldır kullanıyorum günde 20 25 kere yere düsuyodur 2.5 yıldır 3 kere suya düştü radyo bluetooth arızalı :) sapasağlam telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
forumda bi arkadaşa telefonda 80 tl demişler cihazı almayınca 280 olmuş sonra da cihaz artık garanti dışı demişler.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
n8 de belle yükleyememe sorunum:angry:

ucantcme

ucantcme

Üye
yanlış anlamazsan konunun amacını sorabilir miyim?

korkuadam

Üye
603 sorunsuz:)

groupertekin

Üye
İlk dokunmatik telefonum C601 hiç bir sorun olmadı.Kullandığım diğer Nokia telefonlarında da sorun yoktu zaten,parçaları bi kere 1. kalite.Nokia her zaman king abi ya :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
"E=groupertekin;4660713]İlk dokunmatik telefonum C601 hiç bir sorun olmadı.Kullandığım diğer Nokia telefonlarında da sorun yoktu zaten,parçaları bi kere 1. kalite.Nokia her zaman king abi ya :D[/QUOTE]

"
:alkis

Artles

Artles

Üye
Elim çok terliyken dokunmatik sapıtabiliyor elimin ve ekranın mutlaka nemli olmaması lazım.
Malzeme olarak çok sağlam yoksa nokia en az diyorum 10 kez sert düşürdüm telefonu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Elim çok terliyken dokunmatik sapıtabiliyor elimin ve ekranın mutlaka nemli olmaması lazım.
Malzeme olarak çok sağlam yoksa nokia en az diyorum 10 kez sert düşürdüm telefonu.

aynen malzeme kalitesinde Nokia bir numara kasaları çok dayanıklı

pRime.

pRime.

Üye
n8'i bir kere servise yolladım. üstteki plastik kısım kasadan ayrılıyordu. onu da yapıp verdiler sorunsuzca bir daha da başıma gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt