Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanğınız Nokia Dokunmatik Tel'lerinde Hangisinde Sorun Çıkmadı?Sorun Çıkaran Tel'inizin Hikayesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997
Üye
5800 klozete düştü Dahada yaptıramadım telefon perte gitti. Sonrada 603'ü aldım
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
teleservice e sordum Madness 150 200 arası dedi o da karşıda veremiyorum senin şu servisteki arkadaş bi el atsa ne güzel olur
theseusx
Üye
benim nokia dokunmatik olarak ilk e6 ım oldu 7 buçuk aydır sorunsuz çalışıyor. Bir kere elimden düştü sağ arka üstte hafif ezik var o da kılıfın dışarıda kalan kısmıydı zaten
İlk dokunmatik telefonum C601 hiç bir sorun olmadı.Kullandığım diğer Nokia telefonlarında da sorun yoktu zaten,parçaları bi kere 1. kalite.Nokia her zaman king abi ya
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
"E=groupertekin;4660713]İlk dokunmatik telefonum C601 hiç bir sorun olmadı.Kullandığım diğer Nokia telefonlarında da sorun yoktu zaten,parçaları bi kere 1. kalite.Nokia her zaman king abi ya [/QUOTE]
"
Artles
Üye
Elim çok terliyken dokunmatik sapıtabiliyor elimin ve ekranın mutlaka nemli olmaması lazım.
Malzeme olarak çok sağlam yoksa nokia en az diyorum 10 kez sert düşürdüm telefonu.
Elim çok terliyken dokunmatik sapıtabiliyor elimin ve ekranın mutlaka nemli olmaması lazım.
Malzeme olarak çok sağlam yoksa nokia en az diyorum 10 kez sert düşürdüm telefonu.