Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz? [ANKET]

Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz?

• Evet, Operatörümden Çok Memnunum

Kullanılan: 15 34.1%
  • Evet, Ama Beğenmediğim Yönleri Var

Kullanılan: 25 56.8%
  • Hayır, Hiç Memnun Değilim

Kullanılan: 3 6.8%
  • Hayır, Ama Beğendiğim Yönleri Var

Kullanılan: 1 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz? [ANKET]
Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz?[OPERATÖRÜ BELİRTİN]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben Turcell kullanıcısıyım. yaptıkları kampanyalar mükemmel ama müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim.. adamlar mesaj gönderiyorlar ama bana ulaşamıyorlar.. Telefon numaranız yanlış diyorlar.. birde üstüne mail atıyorlar. lütfen cep telefonunuzu yazınız diye

10 üzerinden 4 oda kampanyalara..

Tepkiler: Silinen Üye 166392, vic353 ve kol@j

kol@j

Üye
vodafone

gerçi içinde bulunduğumuz şartlar içinde değerlendirme yapıyoruz... daha iyi olabilecek midir biz bilemiyoruz

Vodofone kullanıyorum.

Gerek arama tarifeleri olsun, sms tarifesi, olsun,net tarifelerini zaten tartışmaya gerek yok zaten. Çok memnunum.

Tepkiler: emirates16

.BlueTR

Üye

sana öyl eoluyorsa sende bi şey vardır.Çünkü bende hiç öyle olmuyor ben 10 üzerinden 8 veriyorum Turkcele 8 olmasının sebebi bazı yerlerde(kastronun alça yerleri veya çok tenha olan yerlerde) çekmiyor ama her zaman olmuyor bu bide bazı kampanyaları biraz kazık gibi geldi

Konu Sahibi

bende çıkan sorun sende çıkmayabilir..? sende olan sorunda bende olmayabilir.. ben halen tezimin arkasındayım bu saatten sonra bana ulaşmasınlar bile... internette biraz araştırırsan Turkcellden tek şikayetçi ben değilim...

vic353

Üye
vodafone kullanıyorum 1 kere çekmediğini gördüm o da bir dağ köyüne gittiğim zamandı e bu da normal 100 kişinin yaşadığı en yakın yerleşim yerine 60 km uzakta bir yere baz istasyonu kurulmaz zaten köyde topu topu 5 tane cep telefonu vardı onlarda bizimkilerdi

tragedie

Emekli Yönetici
vodafone Kullanıyorum 10 üzerinden 10 versem haksızlık Yapmış olurum o yüzden rakamları boş veriyorum Kampanyalar ve tarifeleri Harika hele internet kampanyası sınırsız aylık 7,99 müthiş bir fiyat insanın evindeki interneti kapattırası geliyor :

Ben her 3 operatörü de denedim.Hepsi kan emici.

u_cosar

Üye
Ben Turkcell kullanıyorum uygun ama bazı konularda pahalı ve kazık

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Gecen gün müşteri hizmetlerindeki kadın yanlıslıkla 4 tlmi cekti türkcell den canı saolsun acemiymiş bunu aktarmak istiyorum buradada

erkişi

Üye
kesinlikle vodafon çünku inter paketi hem ucuz hem sınırsıs

Konu Sahibi
Her Operatörün güzel tarifeleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...