kullanan arkdaşlar yorum yapar mı hangi cfw hızlı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
kullanan arkdaşlar yorum yapar mı hangi cfw hızlı ?
belco arkadaşımızın mı yoksa batuu arkadaşımızın mı son cfwleri hızlı hangisi. Teli nasıl hızlandırabilirim ayarlara girerken bile takılıyo .s

Kaya0362

Üye
belco2 kalite arkadaş mesaj simileyi bile şak diye açılıyor nokia bile fp1de yapamamış :) batuyu bilmem

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın yarın v1.8 kurcam inş :)

Kaya0362

Üye
cumaya filan güncel sürümü çıkarcak istersen onu bekle yada batuyu yükle beğenmezsen cumaya belcoyu yüklersin ama v1.8 gerçekten çok iyi tavsiye ederim:)

kartal3x

kartal3x

Üye

Kaya0362

Üye
yenisini belco2 çıkarıcak dediği gün cuma gününe geliyor:oke:

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
cumayı beklerim ben

doctorrr

doctorrr

Üye
orjinal her türlü :yuru

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bence cfw daha iyi

doctorrr

doctorrr

Üye
yani öylede işte ben orjinali daha çok beğeniyorum yav ayrıntılara çok takılıp kuruntu yapıyorum cfw lerde :D

Febris

Febris

Üye
yani öylede işte ben orjinali daha çok beğeniyorum yav ayrıntılara çok takılıp kuruntu yapıyorum cfw lerde :D
Aynen CFW yüklediğimde içimden bir ses orjinale döön orjinale dön diye yiyor içimi. :)

Belco2 ve Batuu cfwleri ikisinide kullandım güzel çalışıyorlar belco2 nin qwerty si çok güzel
Batuu CFW ise sade ve stabil. ikisinide tavsiye ederim.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
kararımı verdim belco2 nin cuma günü çıkcak olan cfwsini kurcam

doctorrr

doctorrr

Üye
valla ben yok efektler şöyle yok açılış ekranı böyle derken en fazla iki gün sonra orjinale dönüyorum..ama cfw ler çok dehşet hepsine baya emek harcanmış sağlam cfwler...:D tavsiye ediyorum ama yani işte benim gibi hastaysanız takıntınız varsa armudun sapı üzümün çöpü diyosanız cfw ler size pek yaramaz...

Febris

Febris

Üye
Sende bendensıN ynsemrekose

Alperen Şuayb

Üye
orjinal kesinlikle daha iyi

ggokhan008

Üye
s4 xeon 3.0.1 bugune kadar kullandgım en guzel ve en hızlı cfw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...