emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tavsiyen için saol soğudum şimdi bende öyle düşünüyorumSadece arama kabul tuşu çalışıyor benim S4'de. Bir de telefon ekranı kilitliyken bu tuşa basıldığında müzik açıyor. Sana EarPod'u iPhone'lar dışında önermem. iPhone 5'den aldığım ses kalitesini şimdi alamıyorum.
Bass ve tiz olarak nasıl
Htc one x plus ta nasıl olur acaba ve mikrofon var mi benim htc nin yaninda verdiği kulakliga göre nasıl olur acaba link vermiştim o kulakliga göre kıyaslama yapabilirmsn oda çok güzeldi ama bozuldubence cok ıyı hatta o kadar ıyı kı suan 2 tane daha satın aldım ınternetten daha once 32 tl lık bı phılıps bı kulaklık kullanıyodum bozuldu garantıden bana bunu gunderdıler o kadar cok begendım kı bu kulaklıgı 2 tane daha satın aldım
Htc one x plus ta nasıl olur acaba ve mikrofon var mi benim htc nin yaninda verdiği kulakliga göre nasıl olur acaba link vermiştim o kulakliga göre kıyaslama yapabilirmsn oda çok güzeldi ama bozuldu
Hani birde bende beats varya o yüzden dedim yaninda verilen htc kulakliktan iyi olacaktır sanırım ve böyle silikonlu deilde normal olsa daha iyi deil miben note 3 ve laptopda kullanıyorum kı suan baska kulaklık kullanmam asla karsılastırma yapamam yaparsam bıle yıne phılıps derım ,mikrofonu yok
Hani birde bende beats varya o yüzden dedim yaninda verilen htc kulakliktan iyi olacaktır sanırım ve böyle silikonlu deilde normal olsa daha iyi deil mi
Mikrofonu olan model önersen peki gold veya teknosa gibi yerdenben note 3 ve laptopda kullanıyorum kı suan baska kulaklık kullanmam asla karsılastırma yapamam yaparsam bıle yıne phılıps derım ,mikrofonu yok
Mikrofonu olan model önersen peki gold veya teknosa gibi yerden
Philips galiba bu konuda iyi bi bakabilirmsn golddan veya teknosadan bu kulaklık gibi mikrofon lu hangisi dersiniste onu hıc bılmıyorum mıkrofon kullanmadıgım ıcın o konuyla ılgılı hıc bır bılgım yok yanı
Bass ve tiz olarak nasıl
Philips galiba bu konuda iyi bi bakabilirmsn golddan veya teknosadan bu kulaklık gibi mikrofon lu hangisi dersin
Anladım saol yinede biir bakayım golddaki philips markalara uyumsuzluk sorunu yasamm inşallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan ayrıntılı okuya bılırsın bak
ben sadece kullandıgım kulaklıgı soylemek ıstedım kulaklık ıle ılgılı fazla bılgım yok ama philipsin yuksek fıyatlı her modelı alınır daha once de phılıps kullanıyodum sımdı de gelecekte de kullanacagım adamlar ses konusunda harıkalar mp3 lerı de aynı sekılde ıyı .
Anladım saol yinede biir bakayım golddaki philips markalara uyumsuzluk sorunu yasamm inşallah
Baktım da philips in ucuz kulakliklari var goldda yeni aldıklarında mi o kulakliktanonemlı degıl yarın satın aldıgım ıkı kulaklıkta gelecek tam da uzerıne konu acılmıs bende yorum yapmak ıstedım yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
Baktım da philips in ucuz kulakliklari var goldda yeni aldıklarında mi o kulakliktan
Bu nasil senceevet suan bırtane kullanıyorum 2 tane daha aldım aynı kulaklıktan
Bu nasil senceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mikrofon yok [emoji30]bende baktım buna cok ıyı demısler bu kulaklıga da
Mikrofon yok [emoji30]
Maalesef konuşma yapacam ve telefonumun ahizesinden az ses geliyor o yüzden önemlievet cok mu onemlı mıkrofon
işin zorMaalesef konuşma yapacam ve telefonumun ahizesinden az ses geliyor o yüzden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?