kulaklıktaki tuşlar çalışmıyor neden

Sponsorlu Bağlantılar

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
kulaklıktaki tuşlar çalışmıyor neden
n8 le birlikte gelen kulaklığın tuşlarını çalıştıramadım ayarı mı var acaba sizinki çalışıyormu. kulaklıktan ses geliyor

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Bende de aynı şey bir kez olmuştu ama bir daha olmadı...sanırım tuş kilidini aktif edince kulaklık tuşlarıda kapanıyor!* belkşde bir yazılım hatasıdır?! Yada şans eseri,herhangi birşeye tam denk gelen bir anda kulaklığı takınca da olmuş olabilir...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne yapmalıyım sizce

SilentOne

SilentOne

Üye
canını sıkma aynı kulaklıktan bndede var tuş kilidi oldumu tuşlarsa açılşmıyor

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidinden değil .
Öncelikle radyo dinlerken ses çok kısık ve düğmeler çalışmıyor.
Music player de dinlerken ses mükemmel ama düğmeler çalışmıyor.
Sizdede aynımı durum

kenangokhan

Üye
tuş kilidinden değil .
Öncelikle radyo dinlerken ses çok kısık ve düğmeler çalışmıyor.
Music player de dinlerken ses mükemmel ama düğmeler çalışmıyor.
Sizdede aynımı durum

bende de oldu aynı durum ama sonradan farkettimki uç tam oturmadığı için oluyormuş ucu takarken iyice bastır tık diye oturması lazım o zaman düzeliyor :)

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
evet oldu aynen dediğin gibi çıktı teşekkür ederim. Yani sorun yok

--------------- Ekleme ---------------

bende de oldu aynı durum ama sonradan farkettimki uç tam oturmadığı için oluyormuş ucu takarken iyice bastır tık diye oturması lazım o zaman düzeliyor :)

evet oldu dediğin gibi çıktı . Çok sağol sorun kalmadı süper çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

evet oldu dediğin gibi çıktı . Çok sağol sorun kalmadı süper çalışıyor:oke::oke:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
kulaklığı denemdim ama benim ses sistemine bağladım :D dehşet ses geliyor üstelik 3.5 mm jack olması çok güzel :)

erquin

erquin

Üye
saglam takın çıt diye bi ses gelmesi lazım yoksa tuslar calısmaz ses te cok kısık gelir

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
saglam takın çıt diye bi ses gelmesi lazım yoksa tuslar calısmaz ses te cok kısık gelir

evet doğru ben sorun var diye az daha bakıma gönderıyordum teli.. Ses gelinceye kadar bastırın

mcmfi

Üye
ya arkadaşlar ben çok denedim şu şekilde oluyo hızlı bi şekilde tam otutturmalısınız yoksa olmuyo aynısı bendede oldu gıcık olmuştum

barisakkaya

Üye
kulaklığı telefona tam olarak takıyorum çıt sesi geliyor oturuyor yani tuşlar kilitli veya değil tuşlar çalşmıyor kulaklığın ses gayet iyi ama tuşlar çalışmıyor kulaklığı taktığımda varsayılan aygıt kulaklık telefon mikrofnunu kullanın diyor

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
ben kulaklığı takmadan önce arka planda çalışan bütün uygulamarı(menü dahil) kapatıyorum ve kulaklık çalışıyor. yoksa bazen çalışmıyor.

uMTOku

Üye
onun nedeni yavaş takınca başka bi kulaklık sanıyo hemen hızlıca takıcan o zaman olur

xlx

Üye
onun nedeni yavaş takınca başka bi kulaklık sanıyo hemen hızlıca takıcan o zaman olur
<br />
<br />

----------Eklendi @ 10:19:39 ---------- Yazıldı @ 10:19:21 ----------

kulaklığı telefona tam olarak takıyorum çıt sesi geliyor oturuyor yani tuşlar kilitli veya değil tuşlar çalşmıyor kulaklığın ses gayet iyi ama tuşlar çalışmıyor kulaklığı taktığımda varsayılan aygıt kulaklık telefon mikrofnunu kullanın diyor
<br />
<br />

freelion

Üye
Bu konuya cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Kulaklığı kibarca takınca ses geliyor ama tuşlar çalışmıyordu. Müzik çalar açıkken ve dinleme esnasında kulaklığı tam oturtmama rağmen tuşlar çalışmamıştı. Kulaklığı çıkartıp yeniden, bir kerede tık sesini duyacak şekilde hızlıca taktım ve tuşlar aktif hale geldi.

Tekrar teşekkürler arkadaşlar...

Üst Alt