Kulaklık Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Yardım...
elimde şaun 2 tane kulaklık var 2sininde sadece bir tansi çalışıyor bunları birbirine bağlamamın bir yolu var mı?

codblackops2

codblackops2

Üye
aykut detected :hmmm

olcağını sanmıyorum ama kabloluruyla oyna olur belki ama garantisi yok işin

Süleyman

Süleyman

Üye
bir kulaklıktaki çalışan kısmını kablosundan kes. diğer kulaklıktaki çalışmayan kısmı kablosundan kes. çalışan kısmı diğer kulaklıktaki çalışmayan kısımın kablosu ile birleştir. Fakat şunu unutma. eğer düzgün yapmazsan iki kulaklığıda kaybedebilirsin.

codblackops2

codblackops2

Üye
bir kulaklıktaki çalışan kısmını kablosundan kes. diğer kulaklıktaki çalışmayan kısmı kablosundan kes. çalışan kısmı diğer kulaklıktaki çalışmayan kısımın kablosu ile birleştir. Fakat şunu unutma. eğer düzgün yapmazsan iki kulaklığıda kaybedebilirsin.
kulaklığı kaybedersin derken :hmmm
bir an hastayı kaybedebilirsin olarak anladım :D

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Ya şimdi elimde 2 tane 2 taneside ölü sayılır zaten demek istediğim kulaklıkları birbirine baglamaya çalıştıgımda içinde bir yeişl birde turuncu renkteki kabloları birbirine bağladım da kulaklıkta her hangi bir ses duymadım bu konuda yardımıc olabilicek varsa sevinirim...

Süleyman

Süleyman

Üye
benim dediğim yöntemle yapıp olmadıysa başka türlü olmaz.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Üff yeni bitane alsana ne uraşıyon al 10 liraya 1 tane :D

Süleyman

Süleyman

Üye
ama sahtelerin çoğunun tek kulaklık çalışıyor. Verim almak istiyorsan orjinal kulaklık almalısın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
abi gidin alın bir kulak üstü :oke: kulak içi alıyonuz kablo sürekli karışıyo sonra bozuluyo kulak üstü alın kablolar çok dayanıklı ve karışma olmuyor :hmmm

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
HakaN-06

HakaN-06

Üye
philips she360 öneririm 6 7 tlye alabilirsin ve kalitesi fiyatının çok çok üstünde

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Başlık bir eylem gibi "Kulaklık Yardım" korktum :)

ahmtsahbaz66

Üye
tech marka kulaklıklarda on numara tavsiye ederim bide kulaklık kablolarıni açtıktan sonra ayrıyeten bi de çakmakla uçlarını yakmalısin yoksa çalışmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt