arkadaşlar bu bahsettiğiniz klasörleri ben telefonum ( n8 ) da göremiyorum. şu hack dediğiniz işi bir yazılım üzerindenmi yapıyorsunuz yoksa nokia suite ile de yapılabiliniyormu? bir yardım eden olursa çok sevinirim teşekürler
Arkadaşlar yokmu bir yardım eden ? Nokia cooker 3.3 indirdim çalıştırdım ama telefonun hafızasına nasıl giricem ve yukarıda anlatılan klasörleri nerede bulucam bilmiyorum bir yardımcı olun allah rızası için
ya arkadaşlar bende Z/Resource yok. C : Telefon Hafızası, E : Depo Hafızası, F : Hafıza Kartı var. C'de flan paramserv klasörünü flan aradm ancak bulamadım. Telefonum n701.
ya arkadaşlar bende Z/Resource yok. C : Telefon Hafızası, E : Depo Hafızası, F : Hafıza Kartı var. C'de flan paramserv klasörünü flan aradm ancak bulamadım. Telefonum n701.
Arkadaşlar yokmu bir yardım eden ? Nokia cooker 3.3 indirdim çalıştırdım ama telefonun hafızasına nasıl giricem ve yukarıda anlatılan klasörleri nerede bulucam bilmiyorum bir yardımcı olun allah rızası için
z rom sürücüsüdür.X-plore ile oraya müdahele edemezsin,sadece ordaki herhangi bir dosyayı başka biyere kopyalayabilrsin.Bu konuda z/resource/paramserv klasörünü olduğu gibi c/resource içine kopyalayarak kulaklık ses çıkış değerlerinin z değil c üzerinden çalışmasını sağlıyoruz joshlog mod gibi