Kulaklık sesi Artırma (kolay anlatım)

ANIL4S

Üye
forumda radyoyu ters cevirme modu bulamadım rica etsem biriniz atarmısınız

arkadaşlar bu bahsettiğiniz klasörleri ben telefonum ( n8 ) da göremiyorum. şu hack dediğiniz işi bir yazılım üzerindenmi yapıyorsunuz yoksa nokia suite ile de yapılabiliniyormu? bir yardım eden olursa çok sevinirim teşekürler

Arkadaşlar yokmu bir yardım eden ? Nokia cooker 3.3 indirdim çalıştırdım ama telefonun hafızasına nasıl giricem ve yukarıda anlatılan klasörleri nerede bulucam bilmiyorum bir yardımcı olun allah rızası için

MaxipmaN

Üye
sesi artırınca çıtırti geliyor ama ses için değer

mükemmel çok teşekkürler orjinal kulaklıkta belli olmuyo fazla ama bass kulaklıkta mükemmel bi ses var

LimePie

Üye
birinci seviyede bile kulaklarım delincek gibi oluyor en sonda düşünemiyorum zaten

mami_743

Üye
ben anlamadım bıraz daha acık yazabılırmısın tsk...

spletss

Üye
O kadar uğraştım hiç bir artış yok.

Çalıştı valla o kadar uğraştığıma değdi

nokia 808,de modlayınca nokia n95 gibi ses çıksa ne güzel olurdu yaw

nasıl yapıyorsun böyle uygulamaları nerden buluyorsun yapıyorsunuz hayret ediyorum teşekkürler

ya arkadaşlar bende Z/Resource yok. C : Telefon Hafızası, E : Depo Hafızası, F : Hafıza Kartı var. C'de flan paramserv klasörünü flan aradm ancak bulamadım. Telefonum n701.

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarnız için teşekkürler arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan varsa bana

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bende Z/Resource yok. C : Telefon Hafızası, E : Depo Hafızası, F : Hafıza Kartı var. C'de flan paramserv klasörünü flan aradm ancak bulamadım. Telefonum n701.
x-plore de seçenekler/araçlar/ilk üçteki seçenekleri tikle Nokia cooker i niye karıştırdın işe
X-plore den yapacaksın dostum yönergeler gayet net

z rom sürücüsüdür.X-plore ile oraya müdahele edemezsin,sadece ordaki herhangi bir dosyayı başka biyere kopyalayabilrsin.Bu konuda z/resource/paramserv klasörünü olduğu gibi c/resource içine kopyalayarak kulaklık ses çıkış değerlerinin z değil c üzerinden çalışmasını sağlıyoruz joshlog mod gibi