Güzel tavsiye etmişsinde fiyatlar firlamissennheiser cx150
90 tl vatanda 95 tl mediamarkta 
Link atarmısın özeldenO zaman şöyle bir öneri de yapayım sana.Başka forumlarda bazı arkadaşlar İphone Earpods kulaklığını 40 liraya satıyorlar.Tamam 70 lira için çok gereksiz bir kulaklık ama eğer istersen sana satan kişinin linkini atabilirim.Ya da bunun yerine git bence Creative EP630 modelini al

hadi ya ben 70 almistim 5 6 ay önce vatandanGüzel tavsiye etmişsinde fiyatlar firlamis90 tl vatanda 95 tl mediamarkta
![]()
E aklın yolu birVay be bir marka yazdım Herkes aynı şeyi söylemee başladı .. kendimi bu konuda takdir ediyorum![]()
7-8 yıldır sennheiser dan başka kulaklık kullanmıyorum, logitec snoppy adları bile sennheiserla aynı cümlede kullanmılmamalı, fiyat olarak kıyaslayacaksak sennheiserın yurtdışında vergi hariç 2000 tl lik kulak içi kulaklığı da varVay be bir marka yazdım Herkes aynı şeyi söylemee başladı .. kendimi bu konuda takdir ediyorum![]()

7-8 yıldır sennheiser dan başka kulaklık kullanmıyorum, logitec snoppy adları bile sennheiserla aynı cümlede kullanmılmamalı, fiyat olarak kıyaslayacaksak sennheiserın yurtdışında vergi hariç 2000 tl lik kulak içi kulaklığı da var![]()
Orjinalmi acaba hocam bu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuna bir bak![]()