Kulaklık Girişi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Girişi Sorunu
arkadaşlar hep cevap verdik bir soruda biz soralım bakalım

orjinal kulaklığım geçenlerde port girişinden yalan oldu da,ben de port girişini kullanmak için yan sanayi bir kulaklık aldım.sorum şu:

şimdi bu yan sanayi kulaklığın port girişinde 12 adet pin var.orj. kulaklık kablosunun içinde de toplam 6 adet farklı renklerde kablo var.ben bu kabloları bu 12 adet pin girişine nasıl bağlamalıyım.bir de orj. kulaklıkta solda sağa doğru renk olarak şöyle bir sıralama var -- <span style="color:#ff99ff"><span style="color:#006600">koyu yeşil</span>-<span style="color:#33ff33">açık yeşil</span>-<span style="color:#996633">bakır</span>-<span style="color:#ff0000">kırmızı</span>-<span style="color:#996633">bakır</span>-<span style="color:#ff99ff">pembe</span>-- <span style="color:#000000">bu renkleri 12 adet pine doğru olarak nasıl bağlamalıyım,bilen arkadaşlar boş geçmesin.özellikle azun abimizden yardım bekliyorum </span></span>

cevap gelmezse deneme yanılma yolunu kullanıcam

gknky

gknky

Üye
kardeş bence servisine götür . ... .

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Servislik bir iş yok...

Siemens Ustaları Bilir,Walla Renkleri Saydın Ya Aklıma Vcd Kabloları Geldi Direk..

Kolay Gelsin

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 05&#58;50 PM) [post=329648]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kardeş bence servisine götür . ... . [/b][/quote]

dostum servise verecek olsam buraya konu niye açayım...

gknky

gknky

Üye
ozaman kendin aç boz masraf artsın allah allah . ... .

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 07&#58;51 PM) [post=329768]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> ozaman kendin aç boz masraf artsın allah allah . ... . [/b][/quote]

o senin gibilerin yapacağı iş&#33;... başka bi forumdan cevap geldi yaptım bilee

gknky

gknky

Üye
ozman başka forma takıl yaw

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
arkadaşlar gerilmeyelim tartışmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt