sezaruyanik
Üye
-
Konu Sahibi
-
Creative ep630 yada sennheiser cx 180
PardonHangi model acaba?
Kulak ustu demistim.
Alma imkanın varsa bunu tavsiye ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama eğer yoksa sadece phlips shl3000 i alma diyebilirim. Arkadaşta vardı bendeki sennheiser mx170 ile daha iyi bir bass kalitesi alıyordum.
Edit: yada direkt philips'ten uzak dur, daha hiç düzgün kulaklık yaptıklarını görmedim.
Yapmayın be dostlar, ben daha doğru düzgün parasının hakkını veren philips görmedim.
Benim dediğim kulaklıkta skullcandy , zaten bu konuda öne çıkmış bi firma internetten araştırabilirsin.
shl 3000 ile bu lowrider iki tane yakın arkadaşımda vardı. Kesinlikle lowrider. O 120 tl'ye almıştı. Ayrıca skullcandynin dahili bass amplifier'ıı ve katlanabilme özelliği var. Son olarak senin bütçene göre baya tuzlu
Ben git bir mağazada dene derim. MM yada elektroworld varsa yakın onlarda deneyebiliyorsun. Bahsedilen sony'i fazla deneyemedim , bi ara MM de görmüştüm, güzel gibiydi. Burda da tavsiye etmişler bence onu al.
Edit: Pardon bu Philips o arkadaştaki değilmiş , özür dilerim. Ama ben onca tecrübeden sonra yine de denemeden alma derim Philips'i.
Onda ki buyduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBi de bunlar var hocam
mx170 f/p urunu bence bende she3000bk var aynı fiyattılar mx170 daha iyiAlma imkanın varsa bunu tavsiye ederim.
Ama eğer yoksa sadece phlips shl3000 i alma diyebilirim. Arkadaşta vardı bendeki sennheiser mx170 ile daha iyi bir bass kalitesi alıyordum.
Edit: yada direkt philips'ten uzak dur, daha hiç düzgün kulaklık yaptıklarını görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?