Kaçınız tv de şehit haberi gördüğünde sövmüyor??
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?
Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.
Walla hakedene çok pıs küfür ederım yakişmıyo evet ama napiyım mesela bizım mal müdürù buaralar fena haldeyım yapcak bişey yok

Başlığın "Küfür eden insanlar " olduğunu varsayarak yazıyorum; iticilik hafif kalır ki nefret ediyorum küfür edenlerden. Yakınımda olan insanlar en azından yanımda küfür edemez.
"Küfür yiğide değil, yezide yaraşır. "
Televizyonda şehit haberlerini duyunca sövmüyor musunuz(?)a da gelince..
Elbette edilebilecek tek kelâmım:
"Rabb'im sen ıslah eyle, ıslahları mümkün değil ise kahr-ı perişan eyle. "
Küfür etmek bence beni o vatan hainleri ile aynı kefeye koyar bence. Bu yüzden küfür değil ah ederim.
Artı olarak küfretmeniz günahınızadır, küfür yerine tepkinizi farklı yönlerde belirtin. Bir Yasin okumanız ruhları şad edecektir. En azından bir Fatiha..
size katılıyorum...
size katılıyorum...
Teşekkür ederim.
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?
bir Bayanın Ağzına Küfür Yakışmaz.. Yakıştırmam..
Hem Değil Bayan Bayda Olsa Yakışmaz..

Orası öylede erkekte argo biraz daha dikkat çekmiyor ama baağyanlarda durum böyle değil.Direk göze çarpıp ığğğy dedirttiriyor insana.
-Ne ilginç bi yazı oldu![]()