Küfür Eden Kızlar ..!!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

:d: :d:

Mc Demir

Mc Demir

Üye
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?

çok itici oluyorlar yaa

- - - Eklendi - - -

Küfür hiç kimseye yakışmıyor.Ne erkeğe ne kıza.Yani hem kızların küfür etmesi hem de erkeklerin küfür etmesi bana çok itici geliyor.

aynen kardeşim çok doğru söyledin

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak küfür erkektede kızdada iticidir

Havvali

Havvali

Üye
Walla hakedene çok pıs küfür ederım yakişmıyo evet ama napiyım mesela bizım mal müdürù buaralar fena haldeyım yapcak bişey yok

Valla küfürden daha etkili bir metot buldum. Çaresizsem Allah a hawale ediyorum beduayı yapıştıyorum yani. Buradaki mal müdürüne az bedua etmedim değil adam gariban olduğunu bile bile halkın tapu fiyatlarının dönümünü 40bin tl yapıyor maksat alamasın gariban kesim... Böyle insanları Allah a hawale ediyorum. Hem rahatladım hemde günahdan korundum :)

-efşan

-efşan

Üye
Başlığın "Küfür eden insanlar " olduğunu varsayarak yazıyorum; iticilik hafif kalır ki nefret ediyorum küfür edenlerden. Yakınımda olan insanlar en azından yanımda küfür edemez.
"Küfür yiğide değil, yezide yaraşır. "

Televizyonda şehit haberlerini duyunca sövmüyor musunuz(?)a da gelince..

Elbette edilebilecek tek kelâmım:
"Rabb'im sen ıslah eyle, ıslahları mümkün değil ise kahr-ı perişan eyle. "

Küfür etmek bence beni o vatan hainleri ile aynı kefeye koyar bence. Bu yüzden küfür değil ah ederim.

Artı olarak küfretmeniz günahınızadır, küfür yerine tepkinizi farklı yönlerde belirtin. Bir Yasin okumanız ruhları şad edecektir. En azından bir Fatiha..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Havvali

Havvali

Üye
Başlığın "Küfür eden insanlar " olduğunu varsayarak yazıyorum; iticilik hafif kalır ki nefret ediyorum küfür edenlerden. Yakınımda olan insanlar en azından yanımda küfür edemez.
"Küfür yiğide değil, yezide yaraşır. "

Televizyonda şehit haberlerini duyunca sövmüyor musunuz(?)a da gelince..

Elbette edilebilecek tek kelâmım:
"Rabb'im sen ıslah eyle, ıslahları mümkün değil ise kahr-ı perişan eyle. "

Küfür etmek bence beni o vatan hainleri ile aynı kefeye koyar bence. Bu yüzden küfür değil ah ederim.

Artı olarak küfretmeniz günahınızadır, küfür yerine tepkinizi farklı yönlerde belirtin. Bir Yasin okumanız ruhları şad edecektir. En azından bir Fatiha..

:oke: size katılıyorum...

iSAA04

Üye
arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende galasx ace 5830i var şimdi kilit modelini 5 defa YANLIŞ GİRDİM benden google hesap istiyo bende hatırlamıyorum telefon kitlenmiş gibi ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok makbule geçer ya çok acill lütfenn :(

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yerdesin

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben 1. sınıfa Gidene Kadar Küfür Bilmiyordum

SilentOne

SilentOne

Üye
hani karşımda bana kufur edicek an....... diye başlar çapraz bağlarında bitiririm sonrası mechul atarlı kızları hiç sevmem kufur edenle konusmam bile zaten kufur edene soydeiklerimden sonra konuşmaması da normal

technoshark

technoshark

Üye
yeri ve zamanı gelince küfreden kızlar çok tatlı oluyor, ama zamansız haraket edenlerin gırtlağına karabiber döküp.. birşeyler yapasım geliyor.

'Davut

'Davut

Üye
Etsinler hiç bir şey olmaz yapacakları şeyleri söylemiyorlar nasıl olsa...(: Akşam eve gel sana yapacaklarımı bilyorum demeleri gibi :D O kişi gelirse ben olacakları biliyorum...:D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Küfür eden kızlar sadece bana mı itici geliyor ne bilim çevremdeki kızlar benden çok küfür biliyor (: Ve bana çok itici geliyorlar ?

bir Bayanın Ağzına Küfür Yakışmaz.. Yakıştırmam..
Hem Değil Bayan Bayda Olsa Yakışmaz..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bir Bayanın Ağzına Küfür Yakışmaz.. Yakıştırmam..
Hem Değil Bayan Bayda Olsa Yakışmaz..

Orası öylede erkekte argo biraz daha dikkat çekmiyor ama baağyanlarda durum böyle değil.Direk göze çarpıp ığğğy dedirttiriyor insana.

-Ne ilginç bi yazı oldu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Orası öylede erkekte argo biraz daha dikkat çekmiyor ama baağyanlarda durum böyle değil.Direk göze çarpıp ığğğy dedirttiriyor insana.

-Ne ilginç bi yazı oldu :hmmm

Ha evet sende Haklısın Lakin Bir erkeğede Yakıştıramam Küfürü .. İllaki Küfür Mü etmek Gerekir Diye de Düşünmüyor Değilim. .

Üst Alt