Küfür ettikten sonra banlansam ve adminlerden özür dilesem?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Küfür ettikten sonra banlansam ve adminlerden özür dilesem?
  • Beğen
Tepkiler: Serhan


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Böyle bir istisna yok arkadaşlar, verdiğim link konu çöpe taşındı zira forumda elveda ben gidiyoruz artık yokum gibi konular yasaktır, forum kurallarına bu uyarı metni de eklenecektir.
Siteye" bu son mesajım, bir daha bu foruma girmeyeceğim" gibi mesajlar göndermeyiniz. Herkesin kendi iradesi vardır ve buraya girmek ya da girmemek kendi tercihinizdir. Kiminiz sevmez kiminiz bağımlı olur gitmek istemez kimseyi zorla tutmuyor kimseye zorla kal demiyoruz.
Yukarıda bahsi geçen üyenin yeni hesabını onaylayan Admin benim bu durumu yönetim içinde konuştuk ve açık kalmasında mahsur görmedik.
Uygun görme sebeplerimizden biri üyenin uyarı nedenini görememiş olmamızdı, normalde mesaj üzerinde uyarı verilir, daha sonra kontrol etmek amaçlı kullandığımız için, ancak uyarı veren admin burda olmadığı için soramadık özelden verilmiş olsa gerek.
Özelden yapılan küfürler şahsi durumlar dır kimsenin özel mesajını görme imkanınız yoktur, forum kurallarında belirtildiği üzere özel hayatı foruma bulaştırmayın, bize forum içinde aşikar yapılan hakaretler alakadar eder, özelden yapılan hakaret türü tek taraflı ise sebepsiz yere yapılmışsa özel mesaja davet edilir kontrol ettikten sonra gereğini yaparız.

2008 De hakaretten uyarı almış ve aktif olmayan bir üyenin fake giriş yaptığını gördüm onu uzaklaştırmak tekrar banlamak birşey kaybettirmez bize, onu burda tutmak ta birşey kazandırmaz bize, burda söz konusun onun forumda istifade etmesidir.
Aynı durum taş çocuk içinde geçerli, pişman olduğunu söyleyip geri dönmek istedi, yeni hesabıyla giriş yaptığından bu yana forum içinde huzursuzluk uyumsuzluk, uygunsuz konuşmak tartışma gibi davranışlar sergilemedi uyarı sebebini de göremediğimiz için kendisine böyle bir kolaylık sağladık.
Forumda ağır hakaret edipte geri dönen başka bir üye gördüyseniz o vakit yöneticileri eleştirin suçlayın bu sizin hakkınızdır, o zaman yöneticilerle Adminler de sorun var demektir bizde kendimize çeki düzen verelim, admin olmak kusursuz olmak anlamına gelmez.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman, Gofrettin115 ve asigsasi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Küfür edilen üye küfür eden şahsın dönmesinden rahatsız ise tekrar forumdan uzaklaştırılmalı affettiginiz üye, çünkü cezanın karşılığı belli ban yiyip geri dönüyorsa ve kendinide açık ediyorsa küfür ettiği şahsi küçük düşürücü bir durum oluşur. Okuduğuma göre ağır küfürler edilmiş.
(Üye tekrar uzaklaştırıldı mı anlamadım :) O yüzden yazma gereği gördüm)
 
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
yukarıda link de ne vardı?
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu konu da açıklığa kavuşmuştur, ağır hakaret şahsa hakaret yoktur olmuşsa da uyarı sebebi hakaret değil, illegal paylaşım ve üyenin kendi isteğiyle ayrılma sebebi üzere verilmiştir.
Keyifli forumlar
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt