kardeş bura inci değil !@3 illuminatiyi karşıtırma
devamınıda getirseydin@3 illuminatiyi karşıtırma
forumda en çok adam haklı dediğim üye sensin nedense hep haklısın haklıı[sıze=2] kardeş bura inci değil ![/sıze]

yazarım ama ora ayrı bura ayrı bayanlar varkonuşmalarından incici loduğunu anladığım için dedim
ilkokul 3. Ya da 4. Sınıftaydim okuldan eve geldim evde kimse yok nerden aklıma geldiyse evde tek kırma tüfeğe ait fişekler vardı birini aldım bıçakla kesip içini boşalttım barutunu bi kağıda koyup sardım sonra kibritle yaktım birden alev aldı pooff diye yandı neyse saçmalarını ne yapayım diye düşündüm baktım soba yanıyor hemen içine attım (çöpe atmak neden aklıma gelmedi bilmiyorum) aradan biraz zaman geçince güüm diye bi ses geldi noluyo yav dedim kendi kendime biraz sonra bi daha aynı ses hemen gidip bi sürahi şu alıp sobaya döktüm ordanda alelacele dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tabi annem durumun farkına varmış bana çok kızmıştı![]()
liseli gibi olmasın ama zaaa :XDXDXDXD onlar patlıyomuydu bn onlarımisket sanıyodum ne oldu peki sobaya ha buda bitanbesini anımsattıolsun ordaki kalıplarda hoş gelmiyor ... karıştırma falan gibi hoşdeğil bencebayanlar var biliyorumda ben yasak bişiy yazmadım
liseli gibi olmasın ama zaaa :XDXDXDXD onlar patlıyomuydu bn onlarımisket sanıyodum ne oldu peki sobaya ha buda bitanbesini anımsattıyok bu galiba 94-95 lerde oldu o zaman daha liseli diye bişey yoktu
senini yaş 18 seninde lsieyi yeni bitirmş olman gerekiyorliseliler ve ilkokullular toplaşmış kaçın sığınaklara.
bende onudiyecektim benden önce davrandın aklıma pis zenci fıkrası geldi birdensenini yaş 18 seninde lsieyi yeni bitirmş olman gerekiyor

pis zenci hani şu dilek hakkı makkı olanlımı ben ona çok gülmüştümbende onudiyecektim benden önce davrandın aklıma pis zenci fıkrası geldi birden![]()
evet, başka bi liseli dilek hakkını patron için kullanmasındapis zenci hani şu dilek hakkı makkı olanlımı ben ona çok gülmüştüm

şimdi patrondan cevvap gleiyorevet, başka bi liseli dilek hakkını patron için kullanmasında![]()