küçükken yaptıgımız eistein mod onlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
küçükken yaptıgımız eistein mod onlar
beni pil dolar diye kabloya bağlayıp pirize taktım şartel yandı :D sizden dinleyelim

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bizde ne akla hizmeste okulun prizine ataçı soktuk. Okulun şartelleri attı ama çok tırsmıştım :ehe

• Beğen
Tepkiler: KenJ!
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
ana yorum sayına bak 666 aman tanrım İLLUMİNATİ:ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
@3 illuminatiyi karşıtırma

One907

One907

Üye
Bozuk ama çalıştığını sandığım tıraş makinemin şarj yerini 2 uçlu kabloya bağlayıp prize takmıştım..Öbür dünyaya gitmeme ramak kalmıştı ki ani refleksle elimi çektim :D

furkan5800

furkan5800

Üye
konuşmalarından incici loduğunu anladığım için dedim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ilkokul 3. Ya da 4. Sınıftaydim okuldan eve geldim evde kimse yok nerden aklıma geldiyse evde tek kırma tüfeğe ait fişekler vardı birini aldım bıçakla kesip içini boşalttım barutunu bi kağıda koyup sardım sonra kibritle yaktım birden alev aldı pooff diye yandı neyse saçmalarını ne yapayım diye düşündüm baktım soba yanıyor hemen içine attım (çöpe atmak neden aklıma gelmedi bilmiyorum) aradan biraz zaman geçince güüm diye bi ses geldi noluyo yav dedim kendi kendime biraz sonra bi daha aynı ses hemen gidip bi sürahi şu alıp sobaya döktüm ordanda alelacele dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tabi annem durumun farkına varmış bana çok kızmıştı :D

furkan5800

furkan5800

Üye
bayanlar var biliyorumda ben yasak bişiy yazmadım

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
ilkokul 3. Ya da 4. Sınıftaydim okuldan eve geldim evde kimse yok nerden aklıma geldiyse evde tek kırma tüfeğe ait fişekler vardı birini aldım bıçakla kesip içini boşalttım barutunu bi kağıda koyup sardım sonra kibritle yaktım birden alev aldı pooff diye yandı neyse saçmalarını ne yapayım diye düşündüm baktım soba yanıyor hemen içine attım (çöpe atmak neden aklıma gelmedi bilmiyorum) aradan biraz zaman geçince güüm diye bi ses geldi noluyo yav dedim kendi kendime biraz sonra bi daha aynı ses hemen gidip bi sürahi şu alıp sobaya döktüm ordanda alelacele dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tabi annem durumun farkına varmış bana çok kızmıştı :D
:D liseli gibi olmasın ama zaaa :XDXDXDXD onlar patlıyomuydu bn onlarımisket sanıyodum ne oldu peki sobaya ha buda bitanbesini anımsattı

hoca
bize hayvan yagından mum yaptırıyordu bende annem eritiyodu ocakta annem namazdayken aldım t entirtiyotu döktğm çoşşşşşş diye bises geldi lan patlıyo galiba dedimkaçtım ama bişey olmadı engüzeli benimki oldu ama bebek aklı başka bieşy olsa patlasa ev yansa

----------Eklendi @ 18:39:37 ---------- Yazıldı @ 18:38:32 ----------

bayanlar var biliyorumda ben yasak bişiy yazmadım
olsun ordaki kalıplarda hoş gelmiyor ... karıştırma falan gibi hoşdeğil bence

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:D liseli gibi olmasın ama zaaa :XDXDXDXD onlar patlıyomuydu bn onlarımisket sanıyodum ne oldu peki sobaya ha buda bitanbesini anımsattıyok bu galiba 94-95 lerde oldu o zaman daha liseli diye bişey yoktu

'Patron

'Patron

Üye
liseliler ve ilkokullular toplaşmış kaçın sığınaklara.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kablonun uclarını pirize sokmustum şartel atmıştı :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt