Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçükken kafamızı bozan şeyler?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fnldstntn
Üye
Benim bunlardan yana hiçbirinden problemim yoktu fakat en uyuz olduğum şey mehmet git şunu yap...mehmet şunu getir onu götür falan filan işte...
Burak
Üye
Daha yeni alınan külahtaki dondurmanın yiyemeden düşmesi Kolayı annenin izniyle ve onun izin verdiği kadar içebilmek Misafir geldiğinde uyutulmak Oyunun en güzel yerinde annenin yemeğe çağırması Yılbaşı hediye çekilişlerinde sana çıkan kişinin dandik hediye alması Annenin seçtiği kıyafeti giyme zorunluluğu Misafir gidilen ya da misafir gelen kişilerin karnen/dersler nasıl diye muhabbete girme çabaları Evden alınan havuç, zeytin ve binbir emekle yapılan kardan adamın diğer çocuklar tarafından yağmalanması En güzel meyvelerin olduğu ağaçların sağlam bir kapıcı ya da manyak bir apartman sakinince gözlenen bahçelerde olması İstediğin kadar televizyon izleyememek
oyuncagımı hiç kimseye vermezdim.izinsiz alanıda akraba komsu hiç fark etmez döverdim hiçkimseye oyuncaklarımı elletmediğim için hepsi halen duruyor.sapasağlamlar
ghost3895
Üye
Oyunun en güzel yerinde annenin yemeğe çağırması
...NUR...
Üye
Bayramda harçlık vermeyen büyükleri de ziyaret zorunluluğu
bende buna kızardım kardeşimle ikimiz onlar para wermio nie gidip elini öpücekmiz die annemlere kızardık